Anunturi blogosferice (pe scurt )

Pe scurt, cateva anunturi blogosferice:

1. Incep cu partea frumoasa: mi-am refacut profilul de twitter. AIci e mai usor decat pe facebook. Poti schimba numele, nick-ul, tot. Asta am si facut. L-am corelat cu fb-ul, cu blogul, tot tacamul. Si promit sa-l folosesc des. Pot fi gasit la adresa: https://twitter.com/EmilcalinescU . Astept sa fiu urmarit cat mai des.

2. Am mutat blogroll-ul in pagina separata. Si am dat sa afiseze mai putine articole pe prima pagina. Ma rog, partea a II-a e neinteresanta pentru majoritatea.
Cine este nemultumit de decizia mea ma poate anunta. Nu ma supar, atat timp cat cuvintele sunt civilizate. Da, pentru unii e neplacut: ei ma au in prima pagina, eu ii am intr-un secundara. Oricate colaborari „s-ar strica” pe asa ceva, asa vor ramane. Blogroll-ul va fi separat.
Ideea este ca blogul sa se incarce cat mai repede. Si ca pe aici sa fie , candva, niste link-uri si bannere platite. El n-o face de placere, el o face pe lovele.

3. Am lasat-o mai moale cu rubricile. Luni n-am mai facut review-uri (din lipsa de timp, dar o sa fac lunea care vine), iar joi nema lepse. O sa ma „revansez” saptamana viitoare.

4. Cand apare acest articol, eu sunt la NOAPTEA ALBA A FILMULUI ROMANESC.

5. Nu uitati de marsul ROMANII SUNT FRUMOSI . Ma veti gasi acolo si puteti da cu pietre-n mine (atentie: pietrele trebuie sa fie FRUMOASE).

6. Am ajuns in finala la WebStock. Proiectul meu este … GUEST-POSTING. Ma simt mandru si fericit. Nu stiu ce sanse am sa castig (probabil foarte mici, but never say never), dar ma bucur ca acest proiect este popularizat. Cand ma uit la juriu ma apuca iar bucuria. Uau, oamenii astia au apreciat ideea mea. Ma bucur si multumesc tuturor celor care m-au ajutat: atat cei care au contribuit cu articole , cat si cei care m-au gazduit (au suportat deci ineptiile mele).

Cam atat ­čÖé Daca mai am anunturi blogosferice de facut, le voi face intr-un alt articol .

Salutari blogosferice tuturor si multumesc pentru intelegere ­čÖé (as fi scris mai mult, dar n-am timp…merg la filme romanesti)

Comments

comments

One thought on “Anunturi blogosferice (pe scurt )

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !