Anul viitor promit sa dau mai multe share-uri. Sharing is caring.

Anul viitor promit sa dau mai multe share-uri

 

Faza cu share-urile e dubioasa la mine. La anul, pentru a III-a oara in decurs de cativa ani, promit s-o repar. Am scris pe subiectul asta acum cativa ani (sunt 3 de atunci, ce repede trece timpul), acum revin. Si iau metodic.

Incep din prezent si spun ca in ultima vreme am dat rar spre deloc share-uri. Mi-am propus sa produc eu continut, sa nu mai dau share la gluma lui X, ci sa incerc sa produc eu una mai buna. Sa nu mai dau share articolului lui Y, ci, daca-mi place tema, sa scriu eu, mai bine, pe acel subiect. Nu stiu cat mi-a iesit si cat nu, dar asta mi-am propus.

Legat de articole, eu citez pe altii in articolele mele, mai ales la articolele Cinefile (cinemile, cum le zic eu) ori cele teatrale. Dar un share pur si simplu al unui articol bun nu mai dau de ceva timp.

Si zic ca e nasol. Recunosc asta.

X a scris genial pe un subiect, insa eu nu-i dau share. Pur si simplu nu simt nevoia. Nefacand asta, am, totusi, pretentia ca altii sa-mi distribuie mie articolele ori clipurile. Eu nu prea am share-uri, ma supara ideea, dar nici eu nu fac asta cu chestiile altora. Si, credeti-ma, e naspa.

Acum, trebuie sa ajung si in trecut.

Daca ati citit articolul link-uit in primul paragraf, vedeati ca pe vremuri dadeam share. Proportia era mare, cum vedeam o gluma misto, cum ii dadeam share. Am aflat ca nu e bine, din N motive, apoi, din pacate, am trecut in partea cealalta. Acum, in cazul glumelor, am devenit invidios: de ce a produs altcineva o gluma misto? De ce nu m-a dus pe mine capul s-o spun?

Acum, sa va zic exact ce voi face: voi da share pe paginile mele, profilul personal pastrandu-l pentru chestiile ORIGINALE produse de mine. Mai precis: pe pagina de facebook a blogului Cinemil voi da share unor articole, din blogosfera si din presa, legate de filme; pe pagina de facebook a blogului LaTeatru.EU voi da share la chestiile legate de teatru. La fel si cu politica. (Apropo, daca tot intrati pe paginile alea de Facebook, zic ca merita si ele un like)

Ma voi folosi de optiunea de a putea programa postarile. Imi planific, pe cat posibil, de seara ce sa postez zilele urmatoare. Stiu ca necesita timp, dar asta e. Imi voi face timp si de asta. Momentan scriu, stau bine la asa ceva, dar traficul scade sau stagneaza. Trebuie sa iau masuri si, din ce vad, comunitatea de pe facebook este sfanta.

Dar, ca de obicei, asta voi face LA ANU’.

Pana atunci, va zic doar atat: Sharing si caring. Si sa stiti ca si comunitatea voastra, mica sau mare, apreciaza asa ceva ­čÖé Salutari GENEROASE tuturor!

 

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !