Anul se incheie cu … Future of Media 2015 si Food Bloggers 2015

Anul se incheie cu … Future of Media 2015 si Food Bloggers 2015

 

Introducere

Am fost ocupat zilele astea si nici nu am gasit prilejul bun pentru a scrie acest articol. De fapt, initial voiam sa pun 2 articole distincte, dar m-am razgandit. Mi-am dat seama ca acestea sunt ULTIMELE conferinte ale anului, au acelasi organizator, Evensys, si nu se concureaza una pe alta. Asadar, sa le luam pe rand (ordinea in care voi vorbi despre ele este cea cronologica):

Future of Media 2015

Future of Media 2015

Momentan nu se stiu speakerii, puteti sa propuneti voi, daca vreti sa auziti musai pe cineva. Ori puteti propune o tema de discutat, fara a propune vreo persoana anume. Se stie doar data, 26 noiembrie, si locatia, Crowne Plaza Hotel.

Spre deosebire de alte conferinte, aici nu am o experienta foarte vasta, anul trecut fiind prima mea editie. Fara sa ma uit pe articolul scris atunci, stiu doar ca a fost prima oara cand l-am auzit pe Petrisor Obae vorbind. De atunci l-am tot auzit la conferinte, fiind unul dintre cei mai buni oameni pe partea de media. Si sa stiti ca inca va puteti inscrie la frumoasa conferinta. Daca deja ati facut-o si ati primit confirmarea, lasati un comentariu la finalul articolului, sa stiu cu cine ma vad p-acolo 🙂

Food Bloggers 2015

Am fost deja la 2 editii si va zic din start: mi se pare o idee extrem de misto. Iar ca sa vedeti ce succes a avut conferinta asta, desi este cea mai noua din peisaj, deja s-a ajuns ca ea sa aiba loc de 2 ori pe an.

Nici aici nu se cunosc speakerii. La fel ca-n cazul Future of Media 2015, puteti propune voi atat speakeri, cat si teme. Personal, am facut o propunere: sa se discute despre fumatul in spatiile publice, cu precadere in restaurante (fiind o conferinta de mancare). Tocmai am scris pe aceasta tema si mi se pare un subiect extrem de incitant, iar Food Bloggers 2015 (editia de iarna) mi se pare locul ideal unde se poate dezbate problema.

Fumat

Aici ma pot lauda ca am fost la toate editiile de pana acum, fiecare fiind extrem de misto in felul ei. La ultima dintre ele, cea din vara, m-am prostit pozandu-ma la Micesti. Va las mai jos o amintire, daca sunteti curiosi putand accesa link-ul din fraza anterioara.

Iar daca vreti sa vedeti cum a fost la prima editie si cu ce am ramas de acolo, puteti accesa acest link (in mod uimitor, titlul este Food Blogger si Cinemil, va las pe voi sa descoperiti legatura).

Food Bloggers 2015, editia de iarna, are loc in data de 4 decembrie 2015, la Radisson Blu Hotel Bucuresti. Si aici inca va puteti inscrie.

Concluzii

Sa recapitulam: Future of Media 2015 – 26 noiembrie 2015, Crowne Plaza Hotel Bucuresti; Food Bloggers 2015, editia de iarna, 4 decembrie 2015, Radisson Blu Hotel Bucuresti. Bannerele aferente sunt in dreapta, vor sta acolo pana dupa cele 2 conferinte. Asadar, cu cine ma voi vedea p-acolo? 🙂 Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

ps: Future of Media 2015 are loc INAINTE de ziua mea de nastere (care-i pe 29 si care coincide cu alte 2 sarbatoriri), iar Food Bloggers 2015, editia de iarna, are loc DUPA aceasta frumoasa zi. Daca vreti sa-mi dati cadouri, le accept cu drag la oricare dintre conferinte.

 

 

 

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !