Antrenament deschis publicului. Mecanica inimii.

Ideea de antrenament deschis publicului vine din fotbal. Acolo a aparut ca urmare a dorintei nestavilitate a spectatorilor de a-si vedea la lucru favoritii. In cazul echipelor nationale ideea de antrenament deschis publicului este mai utila. Spectatorii vor sa vada vedetele din strainatate, iar alta posibilitate nu prea au (Hagi, Popescu, Mutu, Chivu, ca sa dau exemple autohtone).

Cum vi se pare insa un antrenament deschis publicului in cazul teatrului? Cum vi s-ar parea ideea de a merge la asa ceva? Daca vi se pare interesanta ideea, va dau urmatoarele detalii:

Una dintre cele mai frumoase povesti din literatura contemporana…
MECANICA INIMII dupa Mathias Malzieu
Repetitie deschisa pentru public
11 aprilie de la ora 21 si 12 aprilie de la ora 22
la Teatrul “L.S.Bulandra” (Sala Liviu Ciulei)

Distributia: MARIUS MANOLE, MARIAN RALEA, MAIA MORGENSTERN,
MEDEEA MARINESCU si GEORGE REMES. Video: Imelda Manu. Scenografia: Adina Mastalier. Dramatizarea si regia: CHRIS SIMION

“Daca un om nu te iubeste cum te astepti tu sa te iubeasca, nu inseamna ca nu te iubeste. Dar daca un om te iubeste altfel decat ai tu nevoie, nu ezita sa cauti dragostea care poate sa te faca fericit.”

Sa ai ocazia sa intri in sufletul unui spectacol, se intampla rar caci este un moment de o fragilitate extrema. Daca stii sa calci pe varful picioarelor…te asteptam. Detalii la casa de bilete a teatrului L.S.Bulandra 0372.113.723 / 0727.100.856 sau pe www.bilete.ro. Cost: 40 lei Durata: 1h 30 min

Despre Chris Simion am scris, exact cum am cunoscut-o eu prima oara (la Conferinta Anului Viitor, atunci cand am si votat-o). Ulterior am fost la 2 spectacole de-ale ei, 7 blesteme … cerute, facute si legate ; Maitreyi. Mai are Oscar si Tanti Roz (pe care nu l-am vazut inca, dar am citit cartea si am ramas impresionat), Prestam Servicii Artistice, Te iubesc. Te iubesc? si multe altele. Detine compania independenta Daya.

De asemenea, daca va intrebati care ar fi utilitatea unui antrenament deschis publicului, va invit sa cititi un articol scris de actorul Marius Florea Vizante:

Mulţi critici nu citesc textul înainte de a vedea spectacolul, nu asistă la repetiţii, nu discută cu regizorul, cu actorii, cu scenograful… la-la-la… Dacă nu ştii ce intenţii a avut autorul, cum analizezi rezultatul? Despre ce scrii? (sursa: Ziarul Metropolis)

Haideti, deci, un antrenament deschis publicului. Haideti sa vedeti un spectacol altfel cu marii actori Maia Morgenstern, Marius Manole, Marian Ralea, Medea Marinescu si George Reme. Haideti sa cunoasteti actorii altfel. Nu stiu a cui a fost ideea (probabil a lui Chris Simion), insa trebuie felicitat pentru ea. Sper sa ajung si eu la una dintre cele 2 repetitii. Curiozitatea este maxima. Daca voi merge voi reveni aici cu impresii. Salutari TEATRALE tuturor! 🙂

Comments

comments

One thought on “Antrenament deschis publicului. Mecanica inimii.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !