Anotimpul bijuteriilor

Despre bijuterii am tot scris. Iar acesta cu siguranta nu este ultimul articol. Imi plac bijuteriile atunci cand le port, dar si cand le vad la altii. Din punctul meu de vedere nu e nicio rusine pentru un barbat sa poarte bijuterii. Nu despre bijuterii in general voi vorbi azi, ci despre anotimpul bijuteriilor. Exista asa ceva? Iar aici nu trebuie sa va ganditi strict la cele 4 anotimpuri calendaristice. Asadar:

1. La birou merg bijuterii office. Depinde si unde lucrezi, dar dupa parerea unora exista un „anotimp al jobului”.

2. In concedii putina lume considera de cuviinta sa-si ia bijuteriile. La mare de exemplu e o mare greseala, pentru ca te bronzezi in valuri.

3. Altii considera ca dimpotriva: daca porti maneca scurta e de bine, ti se vede bratara, ti se vede ceasul. Vara, dupa ei, ar fi anotimpul ideal.

4. Femeile fitoase considera ca bijuteriile se asorteaza cu o haina de blana scumpa. Si ca iarna ar fi anotimpul ideal: sa-ti dezvelesti trupul (in cele mai multe cazuri oribil) de haina de blana si sa se vada fix in acel moment bijuterii scumpe este ceva ideal. Cine nu si-ar dori o astfel de onoare.

5. Anotimpul bijuteriilor ar fi perioada februarie-martie dupa altii (pardon, altele). Primesc bijuterii de 14 februarie, primesc de 1 martie, primesc de 8 martie. Trebuie sa le poarte, nu?

6. Anotimpul bijuteriilor poate fi si ziua de nastere. Daca obinuiesti sa primesti asa ceva de ziua ta inseamna ca ala e anotimpul bijuteriilor.

Indiferent daca vrei sa faci cadou sau vrei sa-ti cumperi bijuterii pentru tine, poti arunca un ochi pe GiuliaNahmany.ro. Este ultimul site de bijuterii de care am aflat. Nu stiu nimic altceva, doar dau de veste.

Salutari VALOROASE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !