Angajari pe timp de criza

Angajari pe timp de criza

 

Am discutat deseori cu amici problema locurilor de munca. Multi sunt revoltati pe faptul ca eu nu muncesc. Ma rog, nu sunt de acord cu munca mea. Cam tot aia.

Imi spunea cineva, foarte calm, ca nu intelege de ce pe timp de criza nu sunt locuri de munca? El si-ar deschide acum o firma, ar plati foarte prost, ca lumea e disperata sa aiba job, si ar avea profit. Imi explica, simplu, faptul ca acum e mai bine sa incepi ceva decat atunci cand angajatii cer 1000 de euro. Sau mai mult.

Ii explicam eu ca nu sunt bani. Cum altii n-au, nici antreprenorii, afaceristii, nu au.

Tocmai vazuse un anun de la Funk Studio. Un studio de videochat face angajari pe timp de criza. Ma intreba cum de ei au bani. Nu am stiut ce sa ii spun. Nu le am cu videochatul, stiu cateva studiouri doar din auzite. Mai vad cate un anunt, mai imi zice cineva. Ei cica ar fi printre primii aparuti pe piata. Probabil fac ce face un antreprenor cu cap: angajeaza pe timp de criza, in timp ce altii dau afara. Ceea ce ar trebui sa faca multi altii.

Nu ma pronunt cu privire la videochat. Am facut-o in multe alte dati. Nu practic, dar nu dau cu parul. Nu judec pe nimeni: nici pe cei care-l practica, nici pe cei care-l frecventeaza, nici pe cei care au afaceri in domeniu. Dimpotriva, ii apreciez. Sunt bani cinstiti, nu fura nimeni pe nimeni. Si nu, nu este prostitutie. Nu faci sex, nu te atinge nimeni.

Concluzia articolului este, insa, alta: daca vreti sa performati, faceti angajari pe timp de criza. Acum este momentul sa va dezvoltati. Acum este momentul sa porniti. Si, fara sa radeti, puteti lua exemplul studiourilor de videochat. Ca afaceri, se comporta foarte bine si sunt exemple demne de urmat. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Angajari pe timp de criza

  1. Pingback: Angajari pe timp de crizaBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !