Analize medicale …

Va mai amintiti voi, astia mai batrani, de analizele medicale obligatorii din 2007? Era acelasi ministru ca si acum si ii venise lui ideea (habar n-am cat de buna) sa se duca toata lumea sa-si faca analizele. Nu stiu ce s-a intamplat cu cei care n-au mers, dar tin minte ca eu m-am dus. Noroc ca am putut sa merg la doctora mea de familie ca altfel cine stie unde as fi facut drumul…. Nu mai tin minte, dar parca se puteau face si la anumite clinici private. Parca, nu-s sigur.

Ce-mi amintesc eu este ca m-am dus dupa 3 saptamani (sau mai mult) sa-mi vad rezultatele. M-am dus intai la asistenta si i-am cerut analizele. S-a uitat chioras la mine, m-a intrebat INTERPRETARE ANALIZE MEDICALE ? FARA DOCTOR si mai-mai sa ma dea afara. I-am zis ca vreau sa stiu. Nu sunt doctor, dar sa vad un numar si sa ma uit pe net cat ar trebui sa fie parca stiu si io. E adevarat, am intrat si la doctora ulterior, care doctora imi zicea doar ca-s prea gras. NU s-a schimbat nimic d-atunci :))

D-atunci nici ca am mai calcat pe la analize. Nu e de bine, stiu. Dar urasc prea mult acele ca sa ma intep constant. Doamne da cat le urasc.

Salutari MEDICALE tuturor 🙂

One thought on “Analize medicale …

  1. Salut, ai uitat de celebra taxa pe viciu, sunt fumator si l-am injurat mult pe ministrul asta, nu pentru ca s-a dublat pretul unui pachet peste noapte, ci pentru ca banii urmau sa junga in buzunarele unor smecheri…din pacate am avut dreptate!:) Cine stie ce va ma nascoci ,individul…pardon ministrul sanatatii!!! Coplata ???….si va explica , ce bine o sa-i mearga …sist. sanitar si iar il injur …

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !