Ana Munteanu despre Step Up: All In – Dansul dragostei: Batalia Starurilor

Step Up: All In – Dansul dragostei: Batalia Starurilor

 

La vizionarea filmului Step Up: All In – Dansul dragostei: Batalia Starurilor nu am putut ajunge, fiind plecat din Bucuresti. Blogul meu a fost, insa, reprezentat la vizionarea filmului de catre Ana Munteanu, care a lasat urmatoarele insemnari:

Emilcalinescu.EU

 

Step Up: All In – Dansul dragostei: Batalia Starurilor – coreografii spectaculoase, scenariu fara zvac

 

Imi plac filmele in care se danseaza mult si bine, poate pentru ca eu insami cu greu ma aventurez pe ringul de dans, neavand nici talent si nici prea multa practica la activ. Si imi doresc sa vad, pe langa coreografii care imi taie respiratia, si o poveste bine spusa, cu replici brici si personaje carismatice si bine conturate.

Ei bine, acest al cincilea film din serie, Step Up: All In – Dansul dragostei: Batalia Starurilor, franciza care a facut furori pe intreg mapamondul si l-a lansat pe Channing Tatum, ofera coreografii explozive, special concepute pentru a straluci sub magia tehnicii 3D, dar un scenariu previzibil si fara umor care reuseste un singur lucru: sa fie liantul momentelor coreografice.

Regizoarea Trish Sie, o coreografa bine cunoscuta pentru videoclipurile sale muzicale pentru OK Go, ne ofera in debutul carierei sale cinematografice momente intense de dans, pline de energie si ritm, preferand pentru secventele de coregrafie cadrele largi, fixe, in care in prim-plan se afla ringul de dans, nu dansatorii.  Ea transforma  ecranul intr-o scena imensa in care protagonistii, gratie tehnicii 3D, zboara inainte si inapoi dominand spatiul si oferind unele dintre cele mai spectaculoase imagini din filmele de gen. Imaginea preferata este cea din timpul competitiei finale, in care dansatorii isi fac aparitia fulminanta din nisip, inundand ecranul cu mii si mii de margele de nisip care se risipesc intr-un dans al lor, propriu, in decorul luxos al cazinoului si, parca, printre spectatorii din sala.

Pe scurt, protagonistii care au facut furori in filmele precedente ale seriei se intrec pe o scena din Las Vegas, in cadrul concursului The Vortex organizat de VH1 si prezentat de stralucitoarea, dar intriganta Alexxa Brava (Izabella Miko) . Castigarea concursului inseamna nu doar atingerea celebritatii, ci si siguranta financiara:  un contract pe 3 ani  cu unul dintre cele mai mari cazinouri din Vegas.

Sean (Ryan Guzman), starul din Step Up Revolution, participa alaturi de trupa sa The Mob la zeci de auditii in Los Angeles, cu speranta ca vor ajunge faimosi intr-o zi. Cum banii din contractul precedent s-au terminat si datoriile cresc in fiecare zi, frustrarea ii determina pe colegii de trupa sa se intoarca in Miami si sa isi incerce norocul acolo. Dezamagit de tradarea celor mai buni prieteni si increzator in talentul sau, el il contacteaza pe simpaticul Moose (Adam Sevani), un prieten vechi, dansator, binecunoscut fanilor seriei, care ii face cunostinta cu Andie ( Briana Evigan), o dansatoare plina de temperament retrasa din activitate din cauza unei accidentari. Tatonarea in pasi de dans dintre Sean si Andie, intr-o sala plina de baloane galbene, este captivanta din punct de vedere vizual. Moose si Andie il ajuta pe Sean sa isi intemeieze o trupa noua cu care sa participe  si sa castige The Vortex.

In cadrul concursului, Sean si Andie trebuie nu doar sa inventeze miscarile de dans castigatoare, ci si sa faca fata provocarii de a intelege adevaratul spirit al unei echipe. A castiga este important, dar prietenia, munca asidua, respectul pentru partenerii de trupa si loialitatea sunt trasaturile de caracter care diferentiaza un dansator bun de unul complet.

Step Up: All In – Dansul dragostei: Batalia Starurilor este un film ce merita vazut in sala de cinema, pentru a te putea bucura pe deplin de spectaculozitatea miscarilor de dans.

Multumesc, Ana Munteanu, pentru munca de ambasador. Pe Ana Munteanu o puteti citi pe blogul www.aplauze.info. Momentan scrie rar, dar promite sa o faca mai des pe viitor. Pe blogul meu a mai scris cateva articole, tot in calitate de ambasador, ultimul dintre ele fiind despre filmul New York Melody.

Step Up: All In – Dansul dragostei: Batalia Starurilor a intrat de ieri in cinematografe, fiind adus in Romania de MediaPro Distribution. Vizionare placuta si salutari CINEFILE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !