Am murit in Siberia. Virtual.

Am murit in Siberia. Virtual.

 

 

Ajungi intr-o baza militara secreta din Siberia. Este anul 1954. Aici se presupune ca se ascund secretele unui fenomen inexplicabil petrecut pe la 1800 in Lacul Baikal. Acest fenomen a generat o sursa de energie pe care doar KGB-ul o stie. Baza explodeaza intr-o o ora. Atat ai la dispozitie pentru a scoate dovezile si a evada.

Personal, am murit in Siberia. Nu in mod real, ci virtual. Povestea de mai sus este una a unei camere de evadare, una noua pe piata, care promite, insa, multe.

Siberia 1

Sa va zic trei chestii legate de aceasta camera:

1. Sunt cateva lucruri de pus la punct in ea. Primul sfat, pe care l-am zis si live organizatorilor, este sa vopseasca, cumva, peretii. Decorul trebuie sa fie un pic infricosator, nu ar trebui sa fie deloc placut sa te afli acolo.

2. Alfabetul rusesc este extrem de greoi, insa mi s-a parut faina ideea. In alte parti intalnim Morse ori cine stie ce semne si legenda. Aici avem alfabet rusesc, avand pe acolo pe undeva si o foaie cu alfabetul. Noi, insa, am avut-o pe Sofia, care chiar stie limba rusa, asa ca ne-a tradus cam tot ce era p-acolo. E drept, nu de toate aveam nevoie, dar na.

3. Ideea Think outside the box se transforma, la propriu, in Thing outside the room. Nu va zic mai multe, dar ideea lor e interesanta.

Siberia exit room

Camera Siberia este grea, dar nu imposibila. Iar cei care o poseda, ExitRoom, mai detin o camera: Moulin Rouge. Asta este mai usoara, insa nici de aici n-am putut evada. Ma rog, am putea zice ca tocmai d-aia n-am evadat din Siberia: eram deja demoralizati. Aici eram foarte aproape, stiam cele 4 cifre, stiam unde sa le bagam, dar nu stiam ordinea lor. Nu va pot spune mai multe decat sa fiti atenti la absolut toate hartiutele din camere, nu stiti cand v-ar putea fi utile. Ah, si inca ceva: in aceasta camera (dac-as fi hater misogin as zice ca DOAR in aceasta camera) puteti gasi chestii utile intr-o geanta de cosmetice. Asa ca luati-va o persoana de sex feminin in echipa, s-ar putea dovedi extrem de utila.

Siberia 2

Asadar, am murit in Siberia. Din fericire, doar virtual. Mergeti, insa, si voi sa va convingeti. Poate veti avea mai mult noroc. Cei de la ExitRoom pot fi gasiti pe site-ul lor oficial ori pe pagina de facebook. Despre experienta de duminica dimineata a mai scris Andreea Vraja. Salutari SIBERIENE tuturor!

2 thoughts on “Am murit in Siberia. Virtual.

  1. Pingback: Am murit in Siberia. Virtual.Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !