Am intrat intr-o Societate Secreta … in timp record :)

Am intrat intr-o Societate Secreta … in timp record ­čÖé

 

Exista persoane care merg in camere de evadare cu scopul de a face record. Iau indicii dupa 1 minut, cer numarul maxim de indicii si, per total, par foarte grabiti. Nu vor sa se bucure de camera, vor s-o castige facand record. Recordul trebuie sa dainuiasca mult timp, deci timpul trebuie sa fie cat mai bun.

Personal, am facut in putine camere record. Ma mandresc cu acele camere unde am record (eu alaturi de echipa mea), insa nu acesta este obiectivul principal. Obiectivul principal este sa ma simt bine in acea camera, sa ma bucur de ea pana la capat.

Codex Internet Explorers Societate Secreta

Acum va voi spune despre ultima camera unde am recordul si anume Secret Society de la TheCodex. Acolo, pe scurt, am intrat intr-o Societate Secreta, unde cica ma voi supune unui mare preot. Partea misto a acestei camere este ca nu-i un escape clasic, scopul final nefiind gasirea unei chei. Trebuie sa parcurgi intregul ritual, deci nu poti trece peste etape (sunt camere unde prin noroc poti evada in 2-3 minute).

Timpul nostru a fost 38:19, avand si o dovada in acest sens. Legat de record, trebuie sa fac precizarea ca din echipa noastra au facut parte Diana si Alexis, proprietarii Exitus, adica CEALALTA camera de evadare unde avem recordul (in UpsideDown). Ei sunt un fel de talisman pentru mine ­čÖé

Internet Explorers Societate Secreta

Legat de recorduri, va spun doua abordari diferite: in camera Secret Society nu ai niciun fel de cronometru inauntru si nici nu poti comunica cu organizatorii. Ceri indiciile cu un clopotel, iar acestea vin sub forma de poze. In Exitus comunicam prin walkie-talkie, iar Diana si Alexis ne tot ziceau ca daca vom continua asa batem recordul. Nu-mi dau seama cum e mai bine, stiu, insa, ca atunci cand am iesit din Secret Society intrebam cu totii, incantati, in cat timp am iesit. Bucuria a fost imensa atunci cand am aflat c-am batut recordul.

La The Codex mai fusesem in urma cu cateva luni, la primul Challange Room (Crima Perfecta). Imi place ca-s originali, venind de fiecare data cu ceva diferit fata de celelalte escape-uri. Astept cu nerabdare noua lor camera, The Curse, unde voi merge maine.

Despre evadarea noastra in timp record au mai scris, pana acum, Serban si Malaezu. Malaezu NU lipseste din pozele de mai sus, nu e vorba c-a refuzat sa apara. El a dorit sa vada cum este de cealalta parte a baricadei, urmarindu-ne pe camera. Sincer, as vrea si eu sa traiesc o camera de evadare in acest fel: sa vad cum se descurca altii, sa-i incurajez ori sa le doresc raul (daca-s pe cale sa-mi bata vreun record ­čśÇ ), sa ma strofoc sa-mi amintesc „oare si noi ne blocasem aici”, sa imi urmaresc prietenii cum s-au descurcat si, poate, cum au gasit o modalitate ingenioasa de a rezolva puzzle-urile. De fapt, mi-as dori sa am bani sa-mi deschid propriul escape, dar momentan nu se poate. (Paranteza: echipa lui Malaezu, cand a fost la aceasta camera,┬áprobabil a avut impresia ca merge la un meci de fotbal, nu la o camera de evadare. Nu ne-au spus, insa, ce au facut in pauza dintre reprize).

Strada Matasari

Daca vreti sa intrati si voi in aceeasi Societate Secreta in care am intrat eu, mergeti la TheCodex (gasibili si pe facebook), pe Matasari 21. Strada Matasari oricum┬áeste plina de secrete ­čÖé Salutari SECRETOASE tuturor!

Comments

comments

3 thoughts on “Am intrat intr-o Societate Secreta … in timp record :)

  1. Pingback: Am intrat intr-o Societate Secreta ÔÇŽ in timp record :)Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !