Am fost politist corupt

Am fost politist corupt

 

 

Esti un politist corupt, dintr-un grup de cati vrei tu, care incearca sa isi stearga urmele. O fosta „colaboratoare” a dezertat, iar tu cu echipa ta mergeti in fosta ei camera pentru a gasi dovezile compromitatoare. Totul trebuie facut intr-o ora, ca atat ii va lua sefului politiei sa ajunga acolo si sa va infunde.

Vi se pare o poveste SF? O fi, dar puteti face parte din ea. Este povestea ultimei camere de evadare in care am fost. Numele locatiei este Riddler’s Escape Room, aceasta aflandu-se undeva in centrul capitalei (desi, sincer sa fiu, ii statea mai bine undeva pe Matasari).

Riddlers Room Escape

Sa va zic, acum, 3 chestii interesante din aceasta camera:

1. Imi place enorm modul in care vin indiciile si prin care este tinut cronometrul. Nu vi-l zic, il veti descoperi singuri, dar este prima oara cand il intalnesc.

2. Mi-au placut puzzle-urile, nu foarte grele, unele fiind banal de simple. Cu simplitatea asta s-ar putea sa fie o problema. As putea afirma ca aceasta camera va fi apreciata mai mult (si mai bine) de catre incepatori, avansatii avand deja o gandire prea avansata.
Unul singur mi-a ramas in minte, penultimul lacat, cel unde cifrele erau pe culori. Nu zic mai multe, zic doar ca mi-a placut mult ideea.

3. Imi place decorul si imi plac obiectele din camera. Cativa membri ai echipei mele au fost nemultumiti de faptul ca erau prea multe elemente de decor, prea multe obiecte inutile. Ce le-am zis lor va zic si voua: asa e in camera oricarei femei. Trei sferturi din lucruri sunt inutile. De ce ar fi altfel in camera din Red District?

Si inca ceva: este PRIMUL site al unui escape room pe care apar echipele invingatoare. E drept, ideal ar fi fost sa scrie in dreptul fiecareia timpul si sa fie sortate in functie de timp. Dar au timp sa adauge si acest lucru.

Riddlers Escape Room

Da, am evadat, iar echipa o vedeti mai sus. Internet explorers ne numim, desi aici tind sa cred ca trebuia sa ne fi ales alt nume. Oh, well, si internetul a devenit corupt.. Asta-i viata ­čÖé

Si inca ceva: se gandesc sa isi mai adauge in portofoliu camere. Sunt curios ce ma vor pune sa mai fiu. Dupa ce am fost politist corupt poate ar merge sa fiu judecator corupt. Sau avocat corupt. Ori, chiar, sa fiu prostituata. Hmm, suna mai bine ultima chestie.┬á­čÖé Salutari EVADATOARE tuturor!

Comments

comments

10 thoughts on “Am fost politist corupt

  1. Pingback: Am fost politist coruptBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. C─âline, eu am discutat cu un poli┼úist care era colonel pe vremea lui… Ce se f─âcea atunci, nu se poate face ├«n ziua de azi. Poli┼úi┼čtii „corup┼úi” au dus o via┼ú─â bun─â. Petreceri, una alta… M─ârfuri de la vam─â, controlate de ei.

  3. Pingback: Riddlers Escape Room

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !