Am fost la Buzz!Camp 2013 – Bucuresti

Saptamana trecuta, intre 18 si 22, s-a desfasurat Buzz!Camp 2013 – Bucuresti, editia cu numarul 10. Evenimentul are loc de 2 ori pe an (primavara si toamna), iar pana acum se chema Bizz Camp, fiind sub umbrela Bizz. Aceasta a fost prima editie in care s-a numit Buzz!Camp.

Evenimentul se adreseaza studentilor, masteranzilor si absolventilor sub 27 de ani, ce se afla in cautarea unui job.

Programul zilnic era dupa cum urmeaza: dimineata conferintele (3-4 speakeri), urmate apoi de workshopuri. In pauza participantii puteau merge la fotoliile de consiliere.

Nu am fost in toate zilele, iar in cele in care am fost am stat, in principal, la conferinte si nu la workshopuri. Voi mentiona, in continuare, cele mai bune 5 conferinte, urmand sa scri un articol distinct despre conferinta bloggerului Radu F Constantinescu.

Asadar, topul personal:

1. Primul speaker a fost Ovidiu Eftimie de la Times New Roman. El spunea ca fericirea NU poate fi gasita la locul de munca. De ce am cauta-o acolo? D-acolo luam bani, pe care-i folosim pentru a fi fericiti. In plus, ne-a spus cateva glume postate de el, unele i s-au parut bune lui, insa publicul nu le-a apreciat, la altele situatia a fost inversa. Oricum, unul dintre cei mai carismatici speakeri.

2. Ivan Patzaichin este tot timpul un speaker extraordinar. Chiar daca multe dintre povestile sale sunt deja arhicunoscute, tot este o placere sa-l asculti. Ai tot timpul ce invata de la el. Acum, are un proiect nou, Rowmania. Tot respectul pentru sportivul Patzaichin, dar si pentru OMUL Patzaichin.

3-4. Aici pun, la egalitate, 2 actori: Alexandru Bogdan si Victoria Raileanu. Imi place sa cunosc actori tineri, sa le aflu povestea de viata. Avem ce invata si de la cei tineri, nu doar de la cei cu experienta.

5. Inchei cu Vlad Fiscutean. Cateva idei de la el:
– Oamenii fug de greseala. Asa am fost educati din scoala: pornesti de la 10, fiecare greseala este taxata.
– Grecii considerau creativitatea ca fiind un demon, in timp ce romanii o considerau un spirit.
– Viata e ca o cursa cu obstacole (100M garduri). Le poti sari, le poti ocoli, dar farmecul este sa le iei in piept. Uneori insa trebuie sa calculezi, e mai eficient sa le ocolesti.

Per total a fost un eveniment reusit. Sper totusi sa ma revad cu cativa dintre colegi si in alte circumstante. Doresc acest lucru, sper sa doreasca si ei.

In final, va las cu poza mea de la standul ISIC ­čÖé Hai ca-mi sta bine in costumasul asta ­čśÇ

Cam atat despre Buzz!Camp 2013 – Bucuresti. Vor urma inca 2 orase, Galati (26 noiembrie) si Iasi (28 noiembrie). Sper ca voi ajunge si in primavara (daca organizatorii imi vor mai solicita serviciile ­čÖé ). Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

Comments

comments

2 thoughts on “Am fost la Buzz!Camp 2013 – Bucuresti

  1. Pingback: Am fost la Buzz!Camp 2013 ÔÇô BucurestiBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !