Am fost de 2 ori la Comedy Show

Ati auzit de teatrul de improvizatie? Ati auzit de Comedy Show? Ati auzit de Club La Scena, respectiv Teatrul Arca? Sa le luam pe rand zic …

Comedy Show este un spectacol care are loc in fiecare duminica seara, la ora 19, in Club La Scena (Teatrul Arca). O echipa de 4 actori (Carmen, Bogdan, Marian si Gabi) are trecut o serie de PROBE. Probele sunt un fel de mici episoade, care de care mai amuzante.

Acum urmeaza si partea misto: fiecare spectacol este UNIC. Am vrut sa ma conving de asta ducandu-ma 2 saptamani consecutiv la spectacol. Si asa este: spectacolele au fost complet diferite, nici macar ideea probelor nu este aceeasi.

Sa va dau cateva chestii inside din spectacol:
– Fiecare spectator poate scrie pe un biletel o fraza, o chestie, orice. Bine, nu e frumos sa scrieti injuraturi, sper totusi ca nu va duce capul sa faceti asta. Si exista o proba unde actorii extrag biletele si zic fraza de acolo. Pot extrage din gramada de biletele si la alte probe, dar la una e cam musai, sa zic asa.
– La o anumita proba, la un semnal sonor, SE CANTA. Oh, da, melodie compusa PE LOC.
– Ultima proba e tot cu melodii compuse pe loc, cu sugestii DIN PUBLIC.

Per total, Comedy Show este un spectacol de stand-up comedy mult mai dinamic si in grup (stand-up-ul presupune prezenta unui singur actor pe scena). Stand-up-ul este ceva pregatit de acasa, un text, mergi pe el, te abati nitel dar revii la ce iti propusesei sa spui. Improvizatia inseamna spectacol pregatit acolo, pe loc. E adevarat, au exersat enorm inainte, oamenii sunt antrenati sa faca rime pe loc, sa faca glume „la comanda”, iar rezultatul este unul foarte bun.

Club La scena, locul unde se desfasoara acest Comedy Show, este situat foarte aproape de Unirii (Calea Calarasi 55, o statie de tramvai de Unirea), intr-o casuta cu etaj. La parter e barul, cu niste mese (ai mai multe incaperi, in unele ai mese din acelea joase, in altele ai scaune normale), iar la etaj este Teatrul Arca. Teatrul Arca gazduieste si alte spectacole de teatru, programul putand fi gasit AICI.

Marele meu regret este ca nu voi putea merge si duminica asta la Comedy Show. Dar poate revin saptamana viitoare. Vreau sa vad in care moment vor incepe sa se repete (macar 10%) ­čÖé

Apropo, trupa care presteaza Comedy Show poate presta si pentru evenimente corporate, asa ca daca sunteti sefi ai vreunei companii mai mici sau mai mari, puteti apela cu incredere la trupa Comedy Show. Mai multe detalii gasiti pe pagina lor de internet.

Comedy Show este un stand-up fara injuraturi”

Comedy Show – duminica, ora 19, in Club La Scena. Eu zic sa mergeti LA CAT MAI MULTE spectacole de-ale lor ­čÖé Salutari DE TOT RASUL tuturor ­čÖé

Comments

comments

3 thoughts on “Am fost de 2 ori la Comedy Show

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !