Am evadat dintr-o piramida egipteana

Am evadat dintr-o piramida egipteana

 

Dupa ce mersesem in apartamentul 13, sa descoperim cine a ucis batranica (si am aflat, dar nu spunem altora), am revenit la Puzzle Rooms pentru a intra si in Piramida Egipteana. Cu o echipa usor modificata (cu sau fara voia noastra), am decis sa vedem ce s-a intamplat cu Jonathan Livingstone, despre care nu se mai stia nimic.

Piramida Egipteana

Primul lucru care ne-a atras atentia a fost panoul Hall of Fame, de la intrarea-n camera. Timpii erau foarte buni, recordul fiind sub 30 de minute. Sa fie vorba de trisori, care si-au intrebat prietenii de rezolvarea camerei? Sau sa fie ea atat de usoara incat sa permita timpi atat de buni?

Dupa ce am iesit din camera, mi-am dat seama de 3 lucruri:

1. Am mai spus-o, insa simt nevoia s-o repet: de multe ori decorul face diferenta. Nu doar dificultatea puzzle-urilor si numarul lor, ci si decorul. Ai de deschis un lacat cu o cheie. UNDE e amplasata acea cheie este un aspect extrem de important.

2. Nu conteaza dificultatea camerei, ci cat de mult te-ai distrat in ea. Nu erau lucruri banale, inteligenta este pusa la incercare, dar camera este setata in asa fel incat sa poata fi terminata si de catre incepatori. Nu ma laud, insa este o realitate: experienta in alte camere de evadare isi spune cuvantul. E drept, uneori te impiedica sa vezi anumite lucruri.

3. Scorurile de pe perete nu erau deloc absurde, fiind unele realiste.

Asadar, am evadat dintr-o piramida egipteana. Daca nu ma credeti, mai am o dovada: articolul scris de Serban. Vor mai aparea si alte dovezi.

Eu faraon

Piramida Egipteana si Apartamentul 13 se gasesc la Puzzle Rooms, pe strada Cobalcescu numarul 36. Legat de cealalta camera, apartamentul 13, am citit despre o performanta interesanta. Pentru cine se simte in stare, eu zic ca-i un challange interesant 🙂 Salutari EGIPTENE tuturor!

Puzzle Rooms

 

Comments

comments

3 thoughts on “Am evadat dintr-o piramida egipteana

  1. Pingback: Am evadat dintr-o piramida egipteanaBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !