Am cumparat de pe Aliexpress un ceas imens

Am cumparat de pe Aliexpress un ceas imens

 

Da, stirea este, ca de obicei, dubla: am cumparat de pe Aliexpress pentru prima oara ceva, iar acel ceva este un ceas imens. Sa le luam pe rand.

Am cumparat de pe Aliexpress pentru prima oara

Dupa ce mi-am facut debutul pe Ebay, acum mi-am facut intrarea-n scena si pe celebrul site chinezesc. Nu e ceva de lauda, este ceva firesc. Vazusem acum ceva timp o statistica pe Refresh conform careia site-urile Alibaba sunt primele in Romania. Daca mai punem la socoteala si concurentii, tot din China, gen Dx (ca tot am vazut la Gabriel Ursan ca a comandat d-acolo), Deci da, romanii comanda in draci de la chinezi.

Aliexpress

Sa va zic acum 2 chestiuni legate de Aliexpress:
1. Am comandat nu unul, ci 2 ceasuri. Pe al doilea vi-l arat cand imi vine. Ideea este alta: ele nu au venit impreuna. Daca nu-i acelasi vanzator, ele vin separat. Eu le-am comandat impreuna, le-am platit impreuna, dar a venit doar unul dintre ele.
2. Nu se poate plati paypal. Spre deosebire de Ebay, unde Paypal-ul este regula (musai papyal), aici platesti doar cu contul bancar. Unii, ca mine, ar fi preferat paypal-ul.

Am un ceas imens

Asta este ceasul. L-am aratat deja pe facebook, multi dintre voi deja il stiti.

Ceas imens

A costat 5.56 dolari (chinezii cei comunisti lucreaza, se pare, doar in moneda imperialistilor americani). Nu stiu cat ma va tine, dar cu siguranta isi va scoate banii (daca despre asta era vorba).

Ceas imens cu luminite

Daca e sa gasesc momentan vreun defect ceasului este luminita. Initial ma bucuram ca are multe luminite si, deci, voi vedea ceasul pe intuneric. Problema este, insa, ca acestea clipesc 10 secunde, fara sa le poti opri. Practic, daca sunt in sala de cinema si vreau sa aprind 1 secunda ceasul sa vad cat este, nu voi putea face asta. Asta e, macar sunt fun luminitele alea.

Ceas imens la mana

Pe de alta parte, trebuie sa zic cateva chestii despre al meu ceas imens. Asadar:

Era la mana cu ceasul meu Casio
Era la mana cu ceasul meu Casio

– Pana acum aveam ceasuri minuscule. Ceasuri bune, de marca, dar minuscule. Un Casio luat din Paris, un Atlantic luat din Mall, ambele merg perfect. Mai am un ceas frantuzesc, tot mic si ele. Dragut, dar tot mic.

La Bloggers Lan Party aveam la mana ceasul frantuzesc
La Bloggers Lan Party aveam la mana ceasul frantuzesc

Ceasul cu Disney, cu Planes, pe care unii inca-l tin minte, inca merge, dar s-a uratit. I s-a luat vopseaua, pare c-a ruginit (sau, ma rog, are pete). Pacat de el, era dragutel. Dar era si el minuscul. Iar eu am mana mare, dadea nasol sa port ceasuri d-alea mici.

Ceasul cu Disney, cand era nou
Ceasul cu Disney, cand era nou

– Acum am in sfarsit un ceas mare. Mai vine unul, tot mare. Parca mai mare celalalt. Multa lume mi-a zis ca mi se potrivesc ceasurile mari si ca e o idee buna ca l-am luat.
– Cand am luat Atlanticul mi s-a reprosat, printre altele, faptul ca, citez: „e un ceas de bosorog comunist”. Desi ceasul asta nu e aratos, macar e mai tineres. Mai putin serios, in sensul inca bun al cuvantului.

Atlanticul l-am avut la mana si cand am aparut la tv.

Inca ceva: am ridicat ceasul de la posta si am mers apoi la cursul de scenaristica. El era la mana. Partea ciudata e ca mana mea nu era obisnuita cu un ceas imens, asa ca aveam o usoare senzatie de jena (nu pot spune ca ma durea sau ca-mi amortea, cumva, insa, pot spune ca mana mea nu era deloc fericita). Acum pare ca s-a obisnuit.

Concluzii

Pentru prima oara am cumparat de pe Aliexpress si sunt multumit: e ce trebuia sa fie, pretul e mic. Daca puteam plati cu Paypal era si mai bine. Acum am un ceas imens si imi sta bine cu el. Daca 1-2-3 ani de purtat ceas imens imi da de inteles ca asta ar trebui sa port, probabil voi face o investitie serioasa intr-un magazin oficial si-mi voi lua o un ceas imens de marca. Momentan isi face treaba si chinezaria mea luminoasa 🙂 Salutari CHINEZESTI tuturor!

Comments

comments

4 thoughts on “Am cumparat de pe Aliexpress un ceas imens

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !