Am comandat de pe Ebay o camasa Hawaii

Am comandat de pe Ebay o camasa Hawaii

 

Titlul de mai sus contine 2 stiri, ambele fiind la fel de importante. Prima este ca pentru prima oara am comandat ceva de pe Ebay (si nu a fost teapa, am primit ce trebuia), a doua este ca am o noua camasa Hawaii in colectie.

Sa incepem cu inceputul…

Stau prost la comenzile online

Comenzile mele online sunt reduse. Sunt altii bolnavi dupa magazinele online, avand o pasiune uneori bolnava pentru asa ceva. In cazul meu, pasiunea pentru cumparaturi exista, dar pentru cele offline. Da, sunt o persoana caruia ii place sa colinde magazinele, mai ales cele de haine. Am cateva magazine de haine in care intru des si din care iau fara sa am neaparat nevoie de ceva.

Ebay logo

De pe Ebay nu comandasem pana acum (ca de altfel nici de pe site-urile chinezesti, Ali ori Dx), iar emotiile legate de comanda au fost cu atat mai mari cu cat avusesem parte, indirect, de o experienta neplacuta. Si, cumva, asta e cuvantul cheie: experienta anterioara.

Voiam musai o camasa Hawaii

O amica ochise o camasa tip Hawaii, tot pe Ebay, si comandase masura 5XL. In mod surprinzator (sau nu), camasa imi era mica. Adica abia daca puteam sa bag o maneca. Norocul meu e ca am avut cui s-o dau, sa nu ramana nepurtata.

Camasa Hawaii

Acum am cautat, m-am masurat (de vreo 3 ori, sa fiu sigur) si am comandat o bucata. Am vrut sa vad cum imi vine si imi vine dupa cum vedeti.

Emil Calinescu Hawaii
Am ridicat camasa de la Posta fix inainte de vizionarea Deadpool. Dupa ce am pus-o pe mine am zis ca n-o mai dau jos. Prea bine-mi statea ­čÖé

Acum, sa va zic micul ei defect: camasa imi este o idee prea scurta. Mi-as fi dorit sa fie mai lunga, dar, cumva, fiind de vara, nu este asa deranjant. Asta e, mai dau jos din burta sa stea mai bine.

Camasa Hawaii Albastra

Trecand peste acest mic inconvenient, camasa este foarte misto, drept urmare am facut o chestie pe care v-o recomand si voua: am mai comandat inca 3, aceeasi masura, de la acelasi vanzator. Subliniez cele 2 chestii, pentru ca mi se par relevante. Cam asa functioneaza ebay-ul, mai ales in privinta hainelor: ginesti un vanzator, ai o experienta fericita cu el si apoi, pe langa un rating bun, ii mai faci inca o vanzare. In cazul meu, inca 3.

Camasa Hawaii MOV

Ca detaliu tehnic, va spun ca aceasta camasa Hawaii mi-a venit ca scrisoare. Nu colet, scrisoare. Habar n-am de ce. Oricum, taxele de transport au fost zero (am dat, la criteriile de cautare, transport gratuit). Stiu ca am ratat unele chestii mai ieftine, cu transport infim (1 dolar sa zicem), insa am preferat sa-mi usurez cumva munca, sa nu caut printre atatea.

Camasa Hawaii ROZ

Mai sus vedeti si celelalte 3 camasi comandate. Cat mai multe culori, zic. Si cat mai aprins.

Am intrat in randul lumii civilizate

Cand i-am zis unui amic ca am comandat de pe Ebay, pentru prima oara, mi-a spus ca am intrat si eu in randul lumii civilizate. Asa o fi, cert este ca dupa aceasta camasa Hawaii (si cele 3 surori ale ei) vor urma si alte chestii. Ca, am uitat sa va zic, Ebay-ul are o chestie foarte misto si utila mie: plata direct din Paypal. Am ceva rezerve financiare acolo, motiv pentru care urmeaza sa mai cumpar si altele. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

 

Comments

comments

2 thoughts on “Am comandat de pe Ebay o camasa Hawaii

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !