Altfel de interviuri

Altfel de interviuri

 

Saptamana asta nu am avut noroc de interviu. Nu e vina nimanui, pur si simplu am fost si eu ocupat/plecat, dar si persoana tinta este una foarte ocupata. Totusi, interviuri am luat. Intr-un fel. Despre ele voi vorbi in continuare. Altfel de interviuri, bineinteles 🙂

Asadar, va dau un interviu foarte recent:

Aveti rabdare si derulat pana la capat. Ultimele intrebari sunt puse de mine. Ideea e simpla: Judy Florescu, cea care a realizat interviul, cere intrebari si de la cititori (ea scrie pentru Ziarul Metropolis). Aproape de fiecare data am contribuit cu intrebari.

M-a intrebat un amic, vazand interviul: – Nu e mai simplu sa lasi 5 intrebari altuia si sa nu te mai chinui sa iei tu interviul?

Raspnsul este clar: NU. Da, ma bucur cand pot ajuta, ma bucur cand pun umarul la un interviu. Chiar vreau sa aflu raspunsurile la intrebarile respective, chiar daca pe unele le repet. Totusi, satisfactia cea mai mare e cand ai luat tu interviul. Cand TU esti citat, nu conteaza unde si de catre cine.

Va mai arat un interviu la care am contribuit:

Si va mai zic ceva: imi place sa iau interviuri. Muncesc mult, traficul nu este cel pe care mi l-as dori, dar imi place. IMI PLACE, IMI PLACE, IMI PLACE PLACE PLACE…

Va mai arat, totusi, un interviu. Aici e vorba de link, pentru ca el este interviu-text. Este luat tot de Judy, tot pentru Ziarul Metropolis.

Saptamana viitoare imi voi relua interviurile saptamanale. Altfel de interviuri, luate pe chat, asa cum v-ati obisnuit. Pana atunci, daca va e dor de intrebarile puse de mine, am zis sa va ofer aceste interviuri. Sa va reobisnuiesc cu ele 🙂 Ah, da: felicitari, Judy, pentru ele. Pana la urma ea a muncit, nu eu 🙂 Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !