Alte 2 review-uri :)

Salutare din nou,

Am zis ca nu ma opresc cu review-urile, deci asa voi face. Cum unul e deja facut, mai raman doar 2 bloguri de analizat astazi.

Si vor fi 2 bloguri de nisa, nepersonale.

1. Incep cu blogul ComunicarePR.ro .Blogul arata bine ca si tema, frontispiciul contrastand cu restul blogului. Pot sa zic ca-mi place. Are informatii utile, este un blog (site) informat. Deci nu-ti pierzi timpul intrand pe el.
Ce nu-mi place mie este ca nu gasim niciun fel de informatie legata de autor (sau autori). As fi interesat sa stiu care e expertiza lui, ce-l recomanda sa scrie despre asta. Ma astept ca e un om inteligent, este informat, dar de ce sa se ascunda? Nu e deloc un blog cu care sa-ti fie rusine, dimpotriva.
Trec peste aceasta mica problema. Si acum recomand un articol de pe acest blog: cum sa comunici.

2. Trec mai departe si ajung la un site de filme online .Se simte nevoia in ultima vreme de astfel de site-uri, probabil pentru ca romanii sunt din ce in ce mai speriati de alde ACTA si vor sa vada filme gratis online, dar legal. Da, acest site nu pirateaza nimic, pur si simplu pune link-uri de peste tot cu filme. Iar tu, daca vizionezi filme aici, nu risti nimic.
Fiind site si nu blog, aici nu am pretentii sa aiba date despre autor ori altceva. Este pur si simplu un site UTIL si nimic mai mult.
De criticat as avea totusi ce critica. Intai, site-ul in general e cam intunecat. Ok, daca ar fi vorba de filme de groaza sa zicem ca ar fi potrivit. Dar e vorba de toate genurile, si nu tuturor filmelor li se potriveste aspectul intunecat. In al doilea rand site-ul merge cam greu, e cam incarcat de imagini.
Altfel, e bine aranjat, la aproape toate filmele e scrisa si descrierea, putem cauta dupa gen. Deci site-ul e bine organizat.
Si repet ce am zis la inceput: astfel de site-uri sunt din ce in ce mai utile. Merita felicitate astfel de initiative.

Gata cu review-urile pe ziua de azi 🙂 Maine e guest-posting day 🙂

Pana atunci, salutari blogosferice tuturor 🙂

Comments

comments

5 thoughts on “Alte 2 review-uri :)

  1. Bune recomandări, totuşi cred că la site-ul de filme online în afară de faptul că site-ul este cam „dark” nici filmele nu sunt la calitate, aşa că nu pot fi văzute pe întreg ecranul. Sunt doar 360 de pixeli, deci – ar fi de preferat undeva la 480.

  2. Din pacate nu voi face asta. Vreau sa fac review la cat mai multe si mai diferite bloguri. Cand le-oi termina voi trece si la celelalte.

    Asta e secretul: de fiecare data faci la alt blog 🙂 Randul tau a fost, aseaza-te la coada sa-ti vina iar 😛

    Salutari

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !