Aici nu-i de joaca

Aici nu-i de joaca

 

Se spune ca ar fi 2 lucruri foarte tragice care ti se pot intampla de revelion, in special cand esti tanar: sa fi singur (in sensul sa nu ai cu cine ciocni un pahar de sampanie) sau sa muncesti. Unii extind acea singuratate prin sa nu fi cuplat. Cica ar fi si mai grav sa fi la o petrecere, sa-i vezi pe toti cuplati, si tu sa stai intr-un colt si sa te uiti. Ma rog, sa ramanem la primele 2 chestiuni.

Bonus: foarte multe cupluri se despart de revelion, fie din cauza ca nu se decid asupra locatiei unde sa si-l petreaca (el vrea cu prietenii lui, ea vrea cu prietenii ei), fie se cearta fix la acea petrecere.

Cum va suna urmatoarea situatia: ea isi asteapta iubitul, insa isi va petrece revelionul alaturi de o persoana care venise sa munceasca in casa ei? Un alt bonus: o femeie instalatoare, venita sa repare o teava sparta in casa unei femei din inalta societate.

Aici nu-i de joaca afis

O femeie simpla isi petrece revelionul in casa unei doamne sofisticate; un limbaj simplu, uneori vulgar, infrunta un limbaj sofisticat, ironic si superior. Doua persoane pe care le uneste necazul comun. Doua persoaneaparent diferite, apartinand unor lumi total diferite, constata ca, de fapt, nu sunt atat de diferite. Aceleasi necazuri, aceleasi probleme.

Aici nu-i de joaca 3

Inlocuiti revelionul cu 14 februarie si puneti-va cateva intrebari. Eu le voi pune despre revelion, acolo momentul este, parca mai important. Am selectat 3 intrebari, dar de la ele ar putea rezulta alte cateva intrebari secundare:

Aici nu-i de joaca 2

1. Cat de grav ar fi pentru voi sa va petreceti revelionul SINGURI (singuri intr-un apartament/camera de hotel)? Ar fi o chestie atat de deprimanta?

2. Ati accepta sa munciti de revelion, indiferent care este munca voastra? Acolo era vorba de instalator, dar puteti inlocui cu oricare alta. Si aici, ca intrebare secundara: cat de mult ii apreciati pe cei care muncesc de revelion?

Aici nu-i de joaca 1

3. Cat de mult inseamna, pentru voi, revelionul? Aveti planuri, rezolutii, credeti in superstitii legate de revelion?

Aici nu-i de joaca 4

Da, acest spectacol ar fi trebuit sa-l vad dupa revelion. L-am vazut poate prea tarziu. Dar poate e mai bine asa. Pana la urma, vor mai fi revelioane, nu?

Aici nu-i de joaca se joaca la Teatrul Nottara. Un spectacol cu doar 2 actrite, interpretat foarte bine si, paradoxal, extrem de dinamic. Fara sa va zic in ce fel, spun doar ca afisul spectacolului a fost, pentru mine, un spoiler. Daca NU as fi stiut o informatie as fi stat un pic cu sufletul la gura. Va las pe voi sa va convingeti in ce fel. Salutari TEATRALE tuturor!

One thought on “Aici nu-i de joaca

  1. Pingback: Aici nu-i de joacaBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !