Agenda Valorilor Actuale. PROVOCARE.

In cele ce urmeaza voi scrie despre un proiect foarte interesant: revista Agenda Valorilor Actuale. Dupa aceea o sa va lansez o provocare. Au legatura intre ele, nu va impacientati.

Intai si intai, sa va arat revista: AICI se afla ultimul numar si AICI se afla pagina de facebook a revistei. Sa descriu revista nu o voi face, puteti vedea si voi ce contine. Eu zic, pe scurt, ce-mi place si ce nu-mi place. Calitatile si defectele le voi zice alternativ, ca sa va fie greu sa le numarati :P. Asadar:

1. Imi place ideea in sine. Bloguri avem cu duiumul, insa REVISTE, in orice forma, avem foarte putine. Despre ideea revistei puteti lectura un interviu interesant al „patroanei”. Despre tema interviului voi reveni in finalul articolului.

2. Agenda Valorilor Actuale (prescurtat AVA) este un titlu interesant. E adevarat, prescurtarea nu este cea mai comerciala cu putinta, putand fi gasita o prescurtare care sa semnifice ceva (literele alea sa formeze un cuvant). Totusi, titlul original, neprescurtat, este destul de bine ales. As fi mers totusi pe mana unei formule extinse, ceva gen AVAL (se gasea un cuvant care sa inceapa cu L si care sa „faca sens”).

3. Imi place structura revistei: are un interviu, are poezii, are articole propriu zise si are si prezentari de bloguri. Da, nu e o rusine sa prezinti bloguri intr-o revista „literara”. E o imbinare frumoasa si incitanta.

4. Nu-mi place totusi acel watermark pus pe mijlocul fiecarei pagini. Este deranjant, desi nu este pus foarte tipator. Revista poate fi citita, insa unii se pot simti deranjat.

5. Imi place entuziasmul domnisoarei Malina. Cititi interviul pe care l-a dat ea (link-ul e mai sus). Un entuziasm molipsitor, as dori sa-l vad mai des in preajma mea. Eventual chiar la mine.

Revista AVA – Agenda Valorilor Actuale a ajuns la numarul 4 si este in pregatire numarul 5.

Vi se pare interesant proiectul? Daca da, ramaneti aici ca va zic si provocarea…

Dupa cum stiti, am de ceva timp rubricuta saptamanala de interviuri. Am luat si interviuri bune si interesante, dar si interviuri slabute si oarecum plicticoase. Acum „testez” alta strategie.

Asadar… ii voi lua interviu domnisoarei Malina. Cum abia a dat un interviu, eu voi mai astepta. Cat anume nu stiu (pot astepta o saptamana, o luna sau chiar 3 luni). Eu insa va provoc sa faceti altceva: SA-MI TRIMITETI INTREBARI. Cititi revista (toate numerele), cititi interviul dat de ea, cititi si blogul ei (e cu poezii) si apoi trimiteti intrebari. Voi ce ati intreba-o? Ziceti un domeniu mare, ziceti intrebare clare si precise. Astept sa puneti umarul la acest interviu. Rugamintea mea este insa sa-mi trimiteti intrebarile PE MAIL (Sau pe facebook – mesaj personal, sau pe mess). De ce nu comentariu? Simplu: nu vreau ca ea sa stie intrebarile dinainte, stricam tot farmecul interviului.

Ca si concluzie: o revista buna (Agenda Valorilor Actuale), un proiect interesant si o persoana fff interesanta. Astept sa ma ajutati s-o descoperim impreuna ­čÖé Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !