ADIO rubrici saptamanale (momentan)

LA ORA 00 VA INCEPE PRIMUL CONCURS DIN ISTORIA ACESTUI BLOG! RAMANETI APROAPE!

Ultima perioada a fost pentru mine cam aglomerata. Si blogosferic, dar nu numai. SI dupa cum ati vazut, am ignorat regulile tot de mine impuse. Si intr-un fel mi-am dat seama ca asa e mai bine. Unele aveau logica, altele nu. Sa va explic:

1. Blog-review voi mai face doar la cerere. Sau pentru concursuri. Nu mai fac blog review la cineva care apoi se va supara ca l-am criticat. Daca cineva doreste deci sa ma anunte (il faceam lunea, dar acum il pot face oricand).

2. Miercurea scriam despre filme. Exclusiv miercurea. Cam nasol uneori: vedeam filmul joi si scriam dupa o saptamana…

3. Joia era zi de lepse. Cum am lasat-o mai moale cu ele (preiau 1 cand mi se pare interesanta), voi renunta la aceasta zi.

4. Rubrica de recomandari e deja mutata pe minunat.eu .

5. Mai ramane rubrica cu SINTEZA MEA PERSONALA, cu care inca nu stiu ce sa fac. Ar trebui totusi sa anunt cumva ce am scris. S-ar putea s-o fac rubrica doar pe pagina mea de facebook (e o idee).

6. Sinteza guest-posturilor e la fel: mutata pe minunat.eu . Doar ca n-am mai avut-o de vreo 3 saptamani. O sa revin la ea ca e importanta.

Singura rubrica ramasa este de guest-posting. Cu o specificatie: nu va mai fi zi EXCLUSIVA! Va fi doar o zi PREFERATA de guest-posting. Daca tu scrii despre ceva important, ce nu suporta amanare, pot publica si joi si miercuri si duminica. Nu e problema.

Cam atat am avut de spus pe acest subiect. Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

ps: Mai aveti idei despre ce ar trebui sa scriu pe blog? Scrieti aici tot ce considerati voi si promit sa va raspund. De asemenea, astept idei cu privire la concursurile pe care ati vrea sa le organizez (si ce premii ar trebui sa dau).

ps 2: Voi testa chestia asta timp de o luna. Apoi voi decide daca raman asa sau revin la rubirici batute-n cuie intr-o zi.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !