Adio rubrici de weekend. Planuri de viitor. Anunturi

Astazi a fost o zi (si un weekend) oarecum atipica pentru blogul meu: una fara articole. Si desi aveam rubrici saptamanale, acestea au fost „ignorate”. Dupa un timp de gandire, am decis insa sa le scot. Nu chiar definitiv, ci pana … data viitoare. Da, rubricile acestea, intr-o alta forma, vor fi prezente pe viitorul meu blog. Care se coace. Si care va fi … tare!

Ce rubrici „au murit”? Pai:

– amintiri muzicale de sambata (ca si categorie va ramane, voi mai posta din cand in cand melodii vechi, dar nu doar sambata);
– sa ne amintim … duminica!

Pana una-alta va trebui sa gasesc alte rubrici. Ideal e sa am zilnic ceva „special”. Pana atunci, voi lasa „libere” zilele weekendului.

De asemenea, alte cateva anunturi:

1. Maine voi pleca la munte. La Predeal. Repet invitatia mea: cine e prin zona sa dea de veste.

2. Se face un nou blog. Asta e cert. Unele rubrici de aici se vor muta acolo. Ce anume si cum veti vedea. La timpul potrivit.

3. Ieri am fost la cineva acasa, am stat pana la 6 dimineata. Fizic nu m-am simtit chiar capabil sa scriu. Din acest motiv azi apare primul articol abia acum.

4. Voi avea articole si pe perioada cat sunt plecat. Ce voi scrie d-acolo voi vedea. Dar articole vor fi. Asta e cert.

5. Nu stiu daca voi avea vineri articol. Daca as scrie de duminica articole cu recomandari, acestea ar fi nitel vechi. Iar acolo sa vedem daca voi putea scrie. Oricum, anunt din timp, sa nu ceara lumea ceva ce nu se poate.

6. Maine o zi speciala. Un blog review special, care va fi extins in alte 2 parti. Despre acelasi blogger/om. Si care e continuare a unui articol deja scris. Stati pe faza sa vedeti.

7. Intre 30 si 2 cica e actualizare google page rank. Unii zic ca fac pr 4. Oare chiar asa va fi? Astept pareri.

8. Astept propuneri si legate de rubrici. Voi ce rubrici permanente v-ati dori? Am deja 2 zile libere, sambata si duminica. Dar cat de curand se vor elibera si alte zile. Asa ca astept sa ziceti voi ce va doriti.

Cam atat ­čÖé

Salutari DE WEEKEND tuturor

Comments

comments

2 thoughts on “Adio rubrici de weekend. Planuri de viitor. Anunturi

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !