Adidasi si haine … online

Vara, iarna, toamna ori primavara, solutia perfecta pentru a te incalta: adidasi. Ii poti asorta la blugi, dar ii poti asorta la fel de bine si la pantaloni scurti. Nu recomand, dar deloc, asortarea lor la pantaloni de stofa. Desi se practica prin tarisoara noastra draga.

Si sunt la fel de placuti precum sunt ciorapii albi SPORT la pantofi (eventual si de lac). Idealul in materie vestimentara, nu altceva.

Ziceam de sezon. Tocmai a venit toamna. Si ca vreme, si calendaristic. Asa ca ne prinde bine o innoire. Ce solutii avem la indemana? Pai putem merge in magazinele de profil, ne pierdem in medie cam o zi, dar, nu-i asa, ne-am luat ce ne place. Stiti voi: exista magazinul unei firme intr-un mall, dar fix modelul nostru nu-l au. Asa ca suna sa vada in care alt mall au acel model. Nu ca ar fi vreo problema sa mergeti dintr-un mall intr-altul. Daca ne referim la tramvaiul 1, ala trece pe la vreo 4 mall-uri, deci el sa zicem ca e „solutia”.

Sau putem apela la mediul virtual. O solutie mult mai buna si mult mai putin costisitoare. Si ca timp si ca bani.

Cum faci? Pai pui mana mouse si pe taste, bagi pe google adidasi online (ori haine online, la modul general) si ai ajuns unde trebuie. Vezi exact ce marime au, ce culoare. Si nu mai stai sa pierzi atata timp umbland ca bezmeticul prin magazin.

Si nu-ti fie frica de faptul ca nu-ti sunt buni. Orice magazin online serios are politica de retur. Poti returna oricand produsul, si eventual sa ceri marimea potrivita. Iar dupa prima comanda e mai simplu: iei masura care trebuie.

Iar daca tot a venit toamna, e bine sa schimbati acei adidasi cu gaurele, de vara, cu unii mai inchisi si nitel mai caldurosi. Iar pentru asta nu trebuie sa dati o avere (asa cum lumea are impresia). Si parca e mai marfa sa vezi o firma celebrar acolo, in loc sa vezi ca e chinezarie ieftina.

Salutari ONLINE tuturor si spor la cumparat adidasi ­čÖé

Comments

comments

One thought on “Adidasi si haine … online

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !