Acasa este acolo unde te odihnesti cel mai bine!

Vindem-ieftin casa de comenzi

Acasa este acolo unde te odihnesti cel mai bine. Cel putin asa este in cazul meu. Stiu ca v-am mai zis chestia asta, dar niciodata in mod complet. Acum este timpul.

Asadar, multa lume se straduieste sa arate ce inseamna pentru el acasa. Considera ca ar fi acasa un restaurant des frecventat, considera acasa orice loc unde telefonul se conecteaza automat la WI-FI (initial a pornit ca o gluma, dar unii au luat-o in serios). Unii au ajuns sa spuna ca si serviciul este aproape acasa, pentru ca, nu-i asa, acolo-si petrec mai mult timp decat acasa.

Pentru mine, lucrurile sunt simple: acasa este acolo unde te odihnesti cel mai bine. Si asta inseamna 3 lucruri elementare:

  1. Pentru mine nu exista vacanta odihna, concediu de odihna. Desi aparent nu fac mare lucru pe acolo, desi uneori programul este lejer si, culmea, desi acolo, pe moment, pare ca-s energizat, ajung acasa stors de puteri. ACASA vin sa ma odihnesc, sa-mi reincarc bateriile. Oricat de confortabila ar fi camera de hotel, caci am stat si in hoteluri de 4 stele, tot mai bine ma simt acasa. Poate din acest motiv nu sunt atat de pretentios in ceea ce priveste camerele de hotel: oricat de confortabila ar fi ea, eu tot nu voi putea dormi ca acasa.
  2. Cand ma duc, in acelasi oras, la cineva acasa, niciodata nu merg ca sa dorm. Totodata, nu-i inteleg deloc pe cei care fac asta. Tin minte ca la un moment dat mersesem la un prieten acasa. Eram 4 persoane. Unul dintre noi isi luase dupa el chiar si pijamaua. Isi propusese din start sa doarma. Eu nu am reusit sa fac asta nicicum. Bineinteles, aveam chef de caterinca, de alte lucruri. Am ajuns acasa, stors de oboseala, si m-am culcat. Dar la altcineva acasa nu am putut dormi.
  3. Totodata, nu-i voi intelege niciodata pe cei care se zgarcesc la lucrurile necesare in propria locuinta. De pilda, nu-i inteleg pe cei care nu isi iau aer conditionat, considerand ca acei bani pot fi investiti altfel, de pilda intr-o vacanta. Nu zic, sunt oameni care nu suporta aerul conditionat, care au motive medicale sa nu-si ia. Pe ei nu-i pot judeca. Dar pe cei care nu-si iau din motive economice pe bune ca nu-i inteleg. Nu-i voi intelege niciodata.

Drept urmare, eu incurajez oamenii sa aiba un magazin online de materiale de constructie si alte lucruri necesare in casa tip Vindem-Ieftin.ro, loc unde ai parte de o gramada de facilitati, inclusiv grupuri private VIP (cu oferte personalizate) pentru clientii fideli. Totodata, livrarea se face rapid, in maximum o saptamana de cand ai facut comanda. Caci o problema aparuta in propria locuinta trebuie rezolvata ACUM, nicidecum nu trebuie asteptat pana la primul salariu ori pana cand <<voi avea timp sa rezolv>>. Confortul propriei locuinte este cel mai important si mai urgent lucru.

Nu in ultimul rand, de fapt asta e cel mai important, acasa trebuie sa te simti bine intai si intai tu. Este irelevant ce parere au ALTII despre casa ta, despre canapeaua ta, despre patul tau, despre culoarea peretilor tai. Da, atunci cand locuiesti cu cineva, casatoriti oficial sau nu, trebuie ca acea casa sa fie ACASA pentru amandoi. De fapt, aceea este conditia pentru ca acea casatorie sa functioneze: trebuie ca AMANDOI sa se simta ACASA in acelasi loc, fiind impreuna acolo. Cunosc o gramada de cazuri: persoane care locuiesc cu sotul intr-o locuinta, dar care considera ca fiind ACASA locul in care s-au nascut, au copilarit si au crescut. Daca vreodata ma voi casatori si ma voi muta din actuala casa, eu tot o voi considera ACASA, chiar daca este vorba despre un banal apartament (comunist) de bloc. Pentru mine, insa, acest apartament este ACASA.

Nu pot sa inchei fara sa precizez faptul ca Acasa este acolo unde te odihnesti cel mai bine este un articol inscris in competitia Spring Super-Blog 2021. In cazul bloggingului, strict legat de aceasta competitie, eu scriu articole mai bune cand sunt plecat, am inspiratie mai multa in deplasare. Acasa ma odihnesc si, probabil, si creierul meu (ma rog, acel unic neuron blond, destul de creativ de felul lui) tinde mai degraba sa se odihneasca decat sa munceasca. Ca idee, insa, in competitiile unde am fost mai mult plecat decat acasa am scris articole mai bune, mai apreciate si mai premiate.

Asadar, pentru mine acasa este acolo unde te odihnesti cel mai bine! Pentru tine unde este ACASA si DE CE?

One thought on “Acasa este acolo unde te odihnesti cel mai bine!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !