A walk among the Tombstones – Umbland printre morminte

A walk among the Tombstones – Umbland printre morminte

 

Rolul din seria Taken s-a lipit pe fruntea lui Liam Neeson astfel incat multi se asteapta sa-l vada pe acesta rasturnand in 2 un oras european in cautarea fiicei pierdute. Daca primul Taken a fost decent spre bun, al doilea a fost, in opinia multora, doar o ciorba reincalzita. Poate nici Instanbulul nu este ca Parisul, dar nu este acesta motivul pentru care Taken 2 este un film slab.

Liam Neeson a mai jucat ulterior intr-un film bun, Non-Stop, film unde, recunosc, m-a surprins. Si-a folosit ulterior vocea in 2 animatii (The Nut Job si Lego Movie), ulterior jucand si in Urma scapa turma si Dragoste la persoana a treia, doua filme in care a jucat decent, dar cu care nu suntem noi obisnuiti.

A walk among the Tombstones – Umbland printre morminte a reprezentat revenirea sa in genul care l-a consacrat: actiune. De data asta el este un politist pensionar, care lucreaza ca detectiv particular neautorizat. El va trebui acum sa elucideze disparitia si moartea fiicei unui traficant de droguri. Afla apoi ca cei care au omorat-o nu sunt la prima crima de acest gen.

Urmeaza apoi o continua cautare, fiind implicati in ea inclusiv un important afacerist rus, a carui fata fusese la randul ei rapita.

Filmul A walk among the Tombstones – Umbland printre morminte este inspirat de romanele politiste scrise de Lawrence Block, fiind regizat de Scott Frank, acesta fiind al doilea film al sau.

Filmul are o durata relativ mare, de 114 minute, insa personal nu am simtit cand au trecut acestea. Este bine inchegat, povestea este bine spusa, iar Liam Neeson joaca NATURAL rolul sau. Este precum in cazul lui Pierce Brosnan si ale sale roluri de spion (ultimul fiind November Man): amandoi parca s-au nascut pentru rolurile acestea.

A walk among the Tombstones – Umbland printre morminte, cu Liam Neeson in rolul principal, este deja in cinematografe (vineri, 10 octombrie, si-a facut intrarea), fiind adus in Romania de InterCom Film. Despre film mai gasiti un articol si pe MovieNews. Vizionare placuta si salutari CINEFILE tuturor!

One thought on “A walk among the Tombstones – Umbland printre morminte

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !