De la altii: Zborurile Charter

Zborurile charter

 

Sezonul cald este unul asteptat de toata lumea, nu doar pentru faptul ca sunt multi iubitori de vara si de soare, ci pentru ca toata lumea doreste sa isi ia concediu si sa plece intr-o vacanta de vis alaturi de cei dragi. Din ce in ce mai multi oameni ajung sa aleaga serviciile oferite de agentiile de turism.

In ziua de astazi sunt foarte multe oferte puse la dispozitie de diferite agentii de turism. Un termen relativ nou in acest domeniu este cel de charter. Charterele sunt  definite ca fiind curse aeriene realizate pe baza unui contract incheiat intr-o o companie de transport aerian si o entitate care inchiriaza aeronava. De obicei agentiile de turism sunt cele care sunt implicate in astfel de contracte, care ofera un pachet touristic ce poate sa includa cazare, masa si costurile legate de eventualele transferuri.

Zborurile charter sunt curse aeriene realizate de touroperatori catre diverse destinatii popuare de vacanta, in conformitate cu un orar de zbor ce poate varia in functie de sezon.

Avantajele unui astfel de zbor sunt legate de flexibilitatea in materie de programarea acestuia. Oamenii au la dispozitie posibilitatea de a cumpara serviciul si sa determina cand si unde vor sa zboare. De cele mai multe ori zborurile charter sunt directe, astfel ca pasagerii nu vor fi nevoiti sa schimbe avioane sau sa astepte ore intregi in cazul unei escale.

Zborurile charter pot fi contractate de orice companie, dar in Romania acestea sunt realizate de obicei de agentiile de turism. Calatorii vor avea parte de preturi promotionale intrucat companiile care ofera zboruri charter vin cu oferte de pachete promotionale.

Utilizand un zbor charter vei avea la dispoztie posbilitatea de a avea propriul tau zbor privat, cazarea la un hotel la alegere din oferta si alte beneficii discutate cu agentia de turism.

In cazul in care doresti sa ai parte de o experienta placuta si de un concediu care sa iti reincarce bateriile iti recomandam sa apelezi la Chartere Genius Travel. Compania iti pune la dispozitie diferite oferte charter, cu destinatii precum Grecia si Turcia.

Sunt foarte multe oferte speciale disponibile in momentul de fata, asadar vei putea gasi fara probleme o oferta care sa fie pe placul tau. Astfel te vei putea bucura de acea vacanta de vis pe care ai planificat-o de ceva timp.

Zborurile charter ofera pasagerilor o modalitate mai comoda de transport care vine sa simplifice toate aspectele legate de zborul catre destinatia de vacanta.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !