Discutii despre sex-shop

Faptul ca suntem o natie de pudici am mai scris. Faptul ca refuzam discutiile despre sex, fie si elementare, iarasi este ceva cunoscut. Discutii despre sex-shop? Ceva de domeniul SF. Totusi, as putea spune ca avem un context favorabil: filmul Nymphomaniac si a sa interzicere in cinematografe. La ea ma voi referi in continuare. Sau AM AVEA un context favorabil …

Asadar, situatia sta in felul urmator: initial partea a II-a din Nymphomaniac fusese interzisa in cinematografe, ulterior comisia CNC revenind asupra deciziei. Asta este partea vazuta, cea vizibila. Cea invizibila este alta. Si anume:

1. Foarte putini erau interesat de subiect. Subiectele importante erau altele.

2. Toate argumentele PRO – Nymphomaniac erau legate de calitatea filmului in sine, despre faptul ca un film trebuie judecat de fiecare in parte (adult sau nu)… Nimeni, dar absolut nimeni, nu aducea in discutie nimic legat de sex.

3. Au intervenit oameni politici pentru ca filmul sa intre in cinematografe. Oamenii politici au o influenta mai mare decat credeti, iar acest lucru se intampla fara ca ei sa faca efectiv ceva: o declaratie la TV intr-un sens sau altul valoreaza enorm.

Ce se intampla asta cu discutiile care nu au loc niciodata in Romania? Ce se intampla cu pudicii care considera ca sex-shopurile sunt inutile? Ce se intampla cu ideea de dezbatere si libertate de exprimare, la modul generic? Pai nimic. Toate raman exact asa cum am stabilit.

Nu este interesat absolut nimeni sa DISCUTE, obiectiv si clar, despre sex-shopuri. Sexul vinde dar doar daca e stire de cancan. Daca politicianul X a fost prins facand sex cu o prostituata, stirea este pe prima pagina. Daca insa politicianul X declara ceva despre sex-shopuri nu prea mai intereseaza pe nimeni. Sau declaratia lui este interpretata la modul: „are interese in zona respectiva”; „oare va frecventa aceste magazine” etc. Nimeni nu va fi interesat sa-l contreze efectiv. Toti vor dori sa-l ironizeze, ca deh, asa e in Romania.

Asa si in cazul site-urilor magazinelor tip sex-shop. Daca va dau site-ul www.sexshop-deluxe.ro pentru a-l analiza obiectiv, o veti face? Sa spuneti cum arata site-ul, cat de bun este, cat de repede se incarca, cat de utile sunt informatiile de pe el… Veti face asta? Am dubii.

Discutii despre sex-shop si utilitatea lui? O himera. Daca INCEPI o astfel de discutie vei fi calificat in fel si chip. Asa suntem noi, ca oameni, ca natie, ca fel al nostru de a fi. Salutari PUDICE tuturor!

2 thoughts on “Discutii despre sex-shop

  1. Pingback: Discutii despre sex-shopBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !