7 motive pentru a merge la Buzz!Camp

Despre Buzz!Camp am scris deja, insa simt nevoia sa mai scriu. Articolul meu precedent este incomplet. Ce lipseste? Pai simplu: motivele pentru a merge la Buzz!Camp.

Asadar, 7 motive pentru a merge la Buzz!Camp:

1. Buzz!Camp este un eveniment cu traditie (este la a X-a editie). Cand ne gandim sa mergem la un eveniment, primul lucru la care ne gandim este: cum fu la editia anterioara. Dau si aici link-ul articolului scris anul trecut, dupa conferinta unui reprezentant Google Romania. Mi s-a parut cel mai relevant pentru mine.

2. Buzz!Camp este un eveniment care are loc in mai multe orase din tara. E de bine zic: cu cat este mai amplu, cu atat e mai serios evenimentul.

3. Buzz!Camp este un eveniment dedicat tinerilor. Trebuie sa te intereseze publicul tinta, nu?
Stiu ca anul trecut era o atmosfera atat de misto, tinereasca, studenteasca, de ti-era mai mare dragul sa stai. Pe romaneste: lipsesc fitele atat de prezente la multe alte conferinte (unde sunt tot felul de „Specialisti social-media” cu atitudini foarte-foarte dispretuitoare la adresa „nestiutorilor”

4. Trebuie sa ne uitam si la cine-l organizeaza, nu? Si ne uitam la alte proiecte derulate… De ce dam? Pai de Ghidul Buzz. Daca n-ati auzit de el va zic eu acum. E bine sa intrati pentru a vedea despre ce e vorba.

5. Sa va zic cine SPICUIESTE (adica tine speech)? Pai mai bine vedeti singuri… CLICK AICI CA N-O SA VA VINA SA CREDETI #numazic

6. Daca sunteti nitel nationalisti va spun si ca acest eveniment va avea loc SI la Chisinau.

7. Sa va zic aspectul CEL mai important? E MOCA! 🙂

V-am convins sa mergeti la BUZZ!CAMP ? Despre ce companii veti intalni acolo gasiti detalii la ei pe site. Cariera voastra se poate schimba cu BUZZ!Camp #numazic

Salutari TINERESTI TUTUROR si sa ne vedem la BUZZ!Camp (cel din Bucuresti) !

One thought on “7 motive pentru a merge la Buzz!Camp

  1. Pingback: 7 motive pentru a merge la Buzz!CampBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !