7 idei despre caruciorul copilului

Scriam, nu demult, despre cum ne alegem caruciorul pentru copil. Scriam acolo, in 9 puncte, despre aspectele la care trebuie sa fim atenti cand luam carucior. Acum, cu riscul de a ma repeta, voi scrie 7 idei despre caruciorul copilului, urmand ca apoi sa va zic si despre un loc de unde le puteti lua. Asadar:

1. Cand cereti sfaturi, atentie cine vi le da. Din 3 motive:
– Daca-s prieteni s-ar putea sa va dea sfaturi in mod interesat.
– Daca-s oameni in varsta s-ar putea sa va recomande carucioare bune si utile pe vremea lor.
– Daca-s zgarciti s-ar putea sa va recomande cele mai proaste carucioare. Dar ieftine, bineinteles.

2. Cand cereti sfaturi, nu cereti sfaturi rapide si directe, gen ZI-MI PE CARE SA-L IAU. Informati-va in legatura cu tipurile de carucioare, cu utilitatea fiecaruia. Alegerea o faceti voi, ceilalti doar va informeaza.

3. Economic vorbind, nu recomand sa va zgarciti, insa pretul nu este intotdeauna un indicator. Exista intotdeauna lucruri proaste la preturi mari.

4. Aspectul estetic ar trebui sa fie pe ultimul plan. Din punctul meu de vedere nu exista carucioare urate si carucioare frumoase. In afara de culoare ce alte elemente estetice pot fi observate? Doar nu vreti sa va plimbati copilul intr-un carucior poleit cu aur? Sau doriti?

5. La partea cu rezistenta eu zic sa va ganditi bine la 2 aspecte:
– Mai vreti sa faceti un copil, eventual peste 3 ani? Pai atunci luati un carucior rezistent si-l veti folosi si pentru acesta.
– Vreti sa-l vindeti dupa ce nu va mai e util? Luati la fel unul rezistent. Ori luati un second-hand, care sa nu se devalorizeze foarte mult.

6. Nu va duceti sa cumparati caruciorul AICI si ACUM. Cum ziceam la punctul 1, intai trebuie sa va informati, sa vedeti ce este pe piata, care sunt preturile. De ce v-ati grabi la cumpararea caruciorului cand aveti la dispozitie cateva luni bune?

7. Puneti caruciorul primul pe lista de prioritati. Altele pot sa astepte, caruciorul nu. E drept, este tipul de obiect care NU PRODUCE bani (Aviz economistilor), insa absolut necesar.

As pune si punctul 8, dar il pun separat: nu neglijati online-ul. De aici nu numai ca aflati informatii absolut necesare, dar online face ca preturile sa se stabilizeze. Intr-un magazin clasic vanzatorul va incerca sa va convinga sa cumparati ATUNCI, online veti vizualiza zeci de oferte pana veti alege ceea ce doriti sa cumparati.

Dupa aceste 7 idei despre caruciorul copilului (cu a VIII-a bonus), va recomand si un site: smart-baby.ro. Aici gasiti carucioare modulare la preturi foarte bune. Neavand copil, nu stiu cat de bune sunt, stiu insa 3 lucruri despre acest magazin online:
– Am auzit lucruri bune despre el, in online referintele sunt de baza.
– Are un site care arata realmente bine, ceea ce este iarasi imbucurator. Eu, ca blogger, pot sa confirm acest lucru.
– Preturile par mai mici decat la concurente.

Zic sa-l luati in considerare serios. Nu zic ca e singurul, insa pare o alegere foarte buna.

7 idei despre caruciorul copilului si o recomandare de magazin. Smart-baby.ro, in caz ca ati uitat ­čÖé Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !