5 lucruri nestiute despre videochat

5 lucruri nestiute despre videochat

 

 

Dupa ce am daramat 5 mituri despre videochat si am vorbit despre videochat ca o posibilitate certa de angajare, acum e timpul sa va zic 5 lucruri nestiute despre videochat. Asadar:

1. Videochatul este una dintre cele mai avantajoase solutii de angajare cu carte de munca. E legal, obtii bani, nu mai demonstrez din nou cum sta treaba din acest punct de vedere.

2. Se poate lucra si de acasa, in fond iti trebuie doar o conexiune la internet si un webcam, dar rezultatele cele mai bune le ai dintr-un studio profesionist. La fel: poti lucra si pe cont propriu, dar parca mai bine ai un brand in spate.

3. Se pot bloca anumite ip-uri, reprezentand orase ori chiar tari. Din acest motiv o romanca nu va putea fi accesata de romani, astfel incat imaginea ei in tara unde  locuieste nu este afectata. La fel, daca esti roman/romanca si lucrezi in domeniul videochatului din Anglia, poti bloca atat ip-urile de Anglia, cat si cele de Romania. Nu vrei ca, din greseala, romanii tai sa dea de tine si sa te faca de ras familiei. Asta, inseamna, totusi, ca modelul trebuie sa cunoasca o limba straina, de obicei limba engleza, la un nivel avansat.

4. Modele, in cazul videochatului, trebuie sa aiba o cultura generala vasta. Conversatia este de baza, exista persoane care intra pe chat doar pentru a conversa cu modelul.

Videochat Constanta

5. Studiourile de videochat lucreaza, in general, pe comision. Luam exemplul StudioNewLife, un studio videochat Constanta extrem de apreciat. Ei ofera comisioane de pana la 70% pentru modelele proprii, insa ofera si comision de 10% pentru fiecare model recomandat. Exista si venituri minime garantate, dar comisioanele vor fi intotdeauna mai mari si ele vor fi tinta. Putine modele se duc la un studio de videochat pentru acel venit minim.

Eu v-am spus 5 lucruri nestiute despre videochat. Acum, daca aveti informatii in plus, va invit sa le impartasiti in casuta de comentarii. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

3 thoughts on “5 lucruri nestiute despre videochat

  1. Cred ca videochatul este un domeniu destul de vast si ca si model ai o gramada de lucruri de invatat.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !