4 3 2 1 Pentru un pumn de diamante

Despre 4 3 2 1 Pentru un pumn de diamante imi este destul de greu sa scriu. Este un film atipic, destul de bine realizat, care insa pe mine nu a reusit sa ma impresioneze.

Pe scurt, este povestea a 4 pustoaice de liceu care se intalnesc intr-o cafenea pentru a o trimite pe una din ele la New York, unde aceasta urma sa se intalneasca cu un tip cunoscut virtual. Imediat dupa iesirea din cafenea acestea au o scurta intalnire (neintentionata) cu o banda de tipi care tocmai furasera niste diamante in Amsterdam.

Ce este interesant la acest film (interesant insa nu chiar original) este ca dupa aceasta scena ne este redata povestea din cele 4 perspective. Vedem ce a facut fiecare-n parte, vedem punctele comune, iar apoi cele 4 povesti se reunesc iarasi intr-una singura.

Filmul pacatuieste prin faptul ca are putin din toate insa nu exceleaza la nimic: e nitel comedie, insa nimic memorabil; nitel romantism, insa nu foarte mult; actiune avem, dar nu indeajuns de multa. Singura calitate a acestui film ramane neprevazutul, orice putem spune despre el, dar nu ca ar fi un film previzibil.

Per total 4 3 2 1 Pentru un pumn de diamante nu m-a impresionat si raman la parerea ca este un film care va trece nevazut printre filmele lansate la noi anul acesta. EU va recomand totusi sa mergeti sa-l vedeti, poate ma insel si el de fapt este un film bun.

Filmul este deja in cinematografe (de ieri, vineri 3 mai) si este adus in Romania de New Films International.

ps: Ciudat rau titlul. Iar traducerea romaneasca mai mult strica decat sa repare. Nu am fost niciodata impacat cu traducerea titlurilor filmelor, nu mai revin asupra discutiei. Cert este ca filmul nu pare sa atraga nici macar din titlu.

ps2: Despre 4 3 2 1 Pentru un pumn de diamante a scris deja Radu. Alt articol despre acest film nu am, ca v-as da.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !