4 + 1 lucruri pe care le putem face în Vacanţa de Crăciun

Există, de ceva timp, o categorie de persoane care urăsc Vacanţa de Crăciun. Nu urăsc vacanţele, în general, redenumite concedii (în cazul unora, nu şi al meu), ci urăsc strict Vacanţa de Crăciun. Din mai multe motive. Toate motivele converg către acelasi lucru: sunt obligaţi să stea în casă. Bine măcar că acum ai alternative. Există o mulţime de site-uri de jocuri de noroc. Pentru mai multe informaţii dă click aici, iar prin jocuri de noroc înţeleg absolut toată gama.

Sărbătorile le petreci în general alături de familie. Dacă persoanele în cauză sunt şi vegetariene, căci vegetarianismul/veganismul este un curent într-o continuă creştere, înarmează-te cu mult calm.

Magazinele sunt închise ori au program special, iar ornamentele şi muzica de Craciun chiar te scot din minţi. Deci şi astea sunt excluse, chiar dacă prin cinematografe rar mai poţi gşsi câte un film care să NU aibă legătură cu Crăciunul. Bine, anul asta Star Wars a apărut în primăvară, deci trebuie regândit programul de Crăciun.

La TV programul e dedicat aproape în exclusivitate Crăciunului. Chiar dacă, trebuie să recunosc, unele filme de Crăciun pot fi catalogate drept acceptabile. Doar că puţine posturi TV dau de Crăciun ori în preajma lui filme de tip Grinch (apropo, noul Grinch, de anul asta, apare la noi pe 23 noiembrie).

La TV, că tot vorbeam de el, microbiştii mai pot fi salvaţi de către fotbalul englez. Ei au etapă şi de Crăciun şi de Revelion. Pentru microbiştii atei din România, aceste 2 etape sunt mână cerească (intenţionat folosesc un termen religios). Chiar am prieteni care mi-au mărturisit că singurele meciuri din Anglia pe care au apucat să le vadă au fost cele de Crăciun şi de Revelion, căci n-au avut ce altceva să facă.

Una dintre puţinele soluţii rămane internetul. Dacă nu pleci undeva la ţară, unde semnalul este prost, caz în care nu pot decât să te compătimesc, ai o soluţie interesantă. Recunosc, n-am jucat niciodată nici la cazinoul traditional şi nici online, dar prieteni care au fost în ambele locuri imi spun ca platformele pe net sunt la fel de mişto precum cele offline. Singura condiţie este să ai net stabil, să nu iţi pice în mijlocul unei partide încinse de ruletă.

E drept, trebuie să joci pe ascuns, să nu te “vadă ai bătrâni”. Cine stie ce vor zice. Sau, cine stie, dacă le spui că ai caştigat, te vor ierta.

Si pentru că vă ziceam de Vacanţa de Crăciun, în final trebuie să vă spun care-i marele ei defect: frigul. ştiu, cu asta trebuia să încep. Activităţile în aer liber trebuie excluse. Sau, ma rog, asta fac eu, sporturile de iarnă imi displac, cu zăpadă cu tot.

Acum aştept de la voi idei şi sugestii pentru Vacanţa de Crăciun. Dar, vă rog din suflet, fără înjurături ori blesteme, că nu sunt în spiritul Crăciunului.

https://www.youtube.com/watch?v=oPt43uNNbU0

PS: Am uitat să vă spun ce se bea în Vacanţa de Crăciun. Dar mai bine vedeţi clipul de de mai sus. E printre berile mele preferate 😀

Comments

comments

One thought on “4 + 1 lucruri pe care le putem face în Vacanţa de Crăciun

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !