3 days to kill – Condamnat sa ucida

3 days to kill – Condamnat sa ucida este, la prima vedere, un Taken cu Kevin Costner jucand rolul lui Liam Neeson. Asemanarile nu se opresc aici, cu toate acestea filmul nu este nicidecum o copie ori un remake.

Ethan Runner, fost spion international de renume, are o boala incurabila. Singura lui salvare este un medicament experimental. Singura conditie care i se pune este sa duca la indeplinire o ultima misiune: descoperirea si anihilarea unui terorist extrem de periculos. Pe langa misiunea periculoasa pe care trebuia s-o duca la indeplinire, Ethan doreste sa isi petreaca mai mult timp alaturi de fiica lui, ajunsa acum la varsta adolescentei. Cum se impaca cele 2 „misiuni” pe care le are Ethan? Ramane sa va convingeti singuri urmarind 3 days to kill – Condamnat sa ucida.

Alte 3 chestii, pe scurt, despre 3 days to kill – Condamnat sa ucida:

– Desi este un film de actiune si este catalogat, in multe parti, drept thriller, eu l-as cataloga drept comedie. O comedie de actiune, in care oamenii mai mor, insa care se termina cu bine, asa cum ar fi trebuit sa se termine. Iar tot filmul este presarat cu glume, unele mai fine, altele nitel mai grosolane. Deh, filmele de actiune nu sunt pentru pudici ori pudice.

3 days to kill – Condamnat sa ucida prezinta relatia tata-fiica dintr-o postura interesanta: tatal isi ia fiica dupa el, o expune, doar pentru a petrece mai mult timp cu ea. O minte (Si pe ea si pe fosta sotie) pentru a o proteja. In final totul se termina cu bine, totusi putem spune ca Ethan este un tata bun? De discutat.

– 3 days to kill – Condamnat sa ucida este, per total, un film agreabil. Nu iese in evidenta foarte mult, insa nu dezamageste pe niciun plan. Dupa o zi extenuanta de munca pare o alegere buna.

3 days to kill – Condamnat sa ucida este de astazi in cinematografe, fiind distribuit de RoImage 2000. Salutari CINEFILE tuturor!

ps: Legat de comparatia cu Taken, 3 days to kill – Condamnat sa ucida imi pare, in multe privinte, peste. Comparatia cu partea a II-a din Taken chiar avantajeaza filmul cu Kevin Costner…

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !