29 noiembrie

29 noiembrie

 

Pe 29 noiembrie s-au intamplat extrem de multe lucruri. Unele bune, cum ar fi eliberarea Albaniei de sub ocupatia nazista ori infiintarea clubului FC Barcelona (desi sunt fan Real), unele deloc bune (gen asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu), altele sa le zicem neutre (de exemplu, in 1394 orasul Seul devine capitala statului Coreea de Sud). Informatiile sunt luate de pe wikipedia, insa cu siguranta s-au intamplat si alte lucruri pe aceasta data.

Poza facuta asta vara, cand am vizitat stadionul Barcelonei

As putea sa continui articolul intr-un ton la fel de oficial, insa cu limbajul de lemn nu am avut-o niciodata. Asa ca va zic direct de, pentru mine, e cea mai importanta zi din an: atunci m-am nascut. Si, pe langa asta, eu mai si cred atat in zodiac, cat si in numerologie. Asa ca SUNT CONVINS ca data nasterii este foarte importanta pentru personalitatea mea. Atentie: data nasterii, nu cifrele din CNP sau alte tampenii, ca unii confunda tampeniile cu chestiile verificate.

Emil Calinescu 29 noiembrie

Tin, deci, la ziua mea, o consider cea mai importanta din an, asa cum cred ca toti ar trebui sa-si considere ziua de nastere. Cand aud pe cineva ca-si considera ziua de nastere drept una ca oricare alta, imi vine sa-i zic ca tocmai si-a dat o mare flegma intre ochi. Automuie, cum ar zice unii.

Floare primita cadou 29 noiembrie

Acum trebuie sa va mai zic ceva: 29 noiembrie este si data la care au aparut in online doua dintre blogurile mele. Fiecare are povestea lui, fiecare are parcursul lui, fiecare are, zic eu, farmecul lui.

Fotograf Oficial Gulia Production 29 noiembrie
Ea este fotograful oficial al evenimentului, Iulia Matache aka SuperGulia. Ea nu este straina de blogurile mele, poposind nu demult pe CinEmil.ro cu un frumos articol

Nu stiu daca v-am zis, dar blogurile mele sunt, pentru mine, precum niste copii. In fiecare dintre ele am investit si investesc suflet si este o parte, habar n-am cat de mica sau cat de mare, din personalitatea mea. Iar Cinemil.RO, unul dintre ele, este, ca sa zic asa, copilul meu preferat. Nu stiu de ce, dar imi pare ca Cinemil este mandria mea. Daca ar fi sa aleg doar un blog cu care sa ma legitimez, pe acesta l-as alege doar dintre EmilCalinescu.Eu si Cinemil.ro.

29 noiembrie 2015

Da, Cinemil.ro a implinit 1 anisor (am voie sa zic astfel pana la 18 ani, da?), iar Minunat.eu, al doilea blog care abia si-a serbat ziua de nastere, a implinit 3 ani (in online pare o eternitate).

Invitati Ziua mea 29 noiembrie

Ca de obicei, am sarbatorit frumoasa zi de 29 noiembrie alaturi de prieteni.

Asa a aratat invitatia pentru eveniment. Din pacate, o invitatie finala nu am avut. Am anuntat pe fiecare in parte ora si locatia.
Asa a aratat invitatia pentru eveniment. Din pacate, o invitatie finala nu am avut. Am anuntat pe fiecare in parte ora si locatia.

Despre sarbatorire vreau sa va spun doar 3 lucruri:

29 noiembrie Daniela Bojinca Emil Calinescu

1. Anul asta ziua de 29 noiembrie a picat intr-un weekend prelungit de care unii au vrut sa profite. Drept urmare, cativa invitati au preferat sa absenteze. Cu atat mai mult apreciez pe cei care au venit. Si sa stiti ca nu au fost putini.

Invitati 29 noiembrie 2015

2. Stiti gluma cu oameni si bloggeri? Eu va spun ca anul asta, ca invitati, au fost mai multi bloggeri decat oameni. De fapt, numarul bloggerilor este in crestere de la an la an. Chiar va ziceam la inceputul articolului despre cat de importanta este data de 29 noiembrie. Apai sa stiti ca mai e importanta si din alt motiv: fac eu un calcul, vad cu cine am mai tinut legatura (aka prietenia) in ultimul an si trag linie. Am cateva persoane pe care as fi vrut sa le vad (in cazul unora ziua mea a fost, cativa ani, singura data din an in care m-am vazut cu acestea), dar n-a fost sa fie. In cazul unora le pierdusem numarul de telefon si n-am putut da de ele. Oricum, cumva, am constientizat faptul ca trebuie sa ma vad musai cu cateva persoane. Si zic s-o fac pana se termina anul.

Alaturi de regizorul Eugen Gyemant (Jurnalul lui Adam si al Evei; Omul-Perna, Factorul Uman), unul dintre invitatii la eveniment.
Alaturi de regizorul Eugen Gyemant (Jurnalul lui Adam si al Evei; Omul-Perna), unul dintre invitatii la eveniment.

3. Am schimbat locatia. Nu mi-au dat niciun leu, nu am nici afiliere, dar tin neaparat sa laud locatia, Ceainaria La Vlaicu. De ce am simtit ca trebuie sa-i laud si de ce va invit si pe voi sa-i vizitati? Simplu:

Ea este Victoria Baltag, pe care eu o voi considera totdeauna SURSA CAMASILOR MELE HAWAII. Si camasa din poza tot de la ea este. Ah, da: Victoria mai lucreaza, in timpul liber, si la un film.
Ea este Victoria Baltag, pe care eu o voi considera totdeauna SURSA CAMASILOR MELE HAWAII. Si camasa din poza tot de la ea este. Ah, da: Victoria mai lucreaza, in timpul liber, si la un film, Herman.
  • Este o ceainarie cu un meniu distinct de beri. Berile, insa, nu sunt cele clasice, ci au doar beri rare. Au Zaganu, au Nenea Iancu, insa au si niste beri englezesti, nemtesti ori asiatice pe care nu prea le gasesti pe nicaieri. Adica o fi ea ceainarie, dar de ziua mea eu beau bere. E o realitate, cand NU voi mai face asta va insemna ca-s cu adevarat bolnav. Bine, au si tot felul de ceaiuri, cica foarte bune. Nu pot confirma, nu am baut ceai.

Bere Bernard Loredana Costina 29 noiembrie 2015

  • Arata foarte misto pe dinauntru. Eu am rezervat camera mare, unde mi s-a spus ca intra 40 de persoane. Noi o umplusem, am fost un pic peste 20, insa daca se aduceau scaune ar mai fi intrat. De ce imi place mie sa nu mai fie si altii in incapere? Simplu: vreau sa nu se uite nimeni ciudat la noi ca facem galagie, ca ne pozam (prea) mult ori, mai rau, sa traga cu urechea la ce vorbim.

Adriana Dobre Emil Calinescu 29 noiembrie 2015

  • NU SE FUMEAZA! Cu asta zic ca trebuia sa incep! Stiti deja aversiunea mea pentru fumatori si fumatul in locurile publice, nu? Daca nu, va repet: o minoritate (ca asta reprezinta fumatorii, O MINORITATE) decide si influenteaza, in mod negativ, majoritatea. Daca nu s-a votat inca legea privitoare la interzicerea fumatului in spatiile publice, zic ca pot macar incuraja localurile unde nu se poate fuma. Asa le pot ajuta eu: mergand la ele (deci facandu-le vanzare) si facandu-le reclama!

Iulia Boiu 29 noiembrie 2015

Pe parcursul articolului am inserat poze de la sarbatorire, alaturi de invitatia pe care am trimis-o pentru a lua parte la aceasta sarbatorire. Toate pozele de la sarbatorire se gasesc in albumul de pe facebook.

Poza emblema pe facebook. Am zis ca daca strange 50 de like-uri o pun poza de profil. Dati click aici si dati like daca o vreti poza de profil
Poza emblema pe facebook. Am zis ca daca strange 50 de like-uri o pun poza de profil. Dati click aici si dati like daca o vreti poza de profil

Inchei spunand doar atat: 29 noiembrie este cea mai importanta data din calendar. Pentru mine este un reper din multe puncte de vedere: fac bilanturi din multe puncte de vedere (obisnuiesc sa le fac acum si nu de revelion), vad cu cine am interactionat si cu cine am pastrat legatura, vad cum am progresat fata de ultimul 29 noiembrie… Acum v-as invita si pe voi sa spuneti cat de mult valorizat data voastra de nastere si, poate, cat de mult valorizati data de 29 noiembrie. Nu fac asta pentru ca s-ar putea ca unele comentarii sa-mi strice feng-shui-ul. Nu le voi cenzura, insa nici nu le cer cu ardoare! 🙂 Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

 

3 thoughts on “29 noiembrie

  1. Pingback: Secretul | CinEmil
  2. Pingback: Koln la Godot |

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !