22 Jump Street

22 Jump Street este continuarea succesului precedent, 21 Jump Street. Ce veti descoperi in acest film?

1. Veti descoperi adolescentul din fiecare. Daca pui 2 oameni maturi printre adolescenti ei se vor comporta fix ca acei adolescenti. Expresia romaneasca DAI IN MINTEA COPIIILOR se aplica in aproape toate cazurile.

2. O continuare a unui remake se dovedeste a fi un film realmente bun. 21 Jump Street este un serial de televiziune lansat in America acum vreo 25 de ani, serialul prin care s-a afirmat Johnny Depp si caruia ii datoreaza atatea. Nu se stie daca filmul va fi continuat in tot atatea episoade (serialul a avut 5 sezoane si 106 de episoade), insa la final, in gluma sau nu, ne sunt anuntate titlurile: 23 Jump Street, 24 Jump Street, 25 Jump Street. Nu-mi dau seama daca acestea vor fi cu adevarat turnate, dar la fel gandisem si in cazul Machete, care, intr-adevar, a primit continuarea Machete Kills.

3. 22 Jump Street se dovedeste a fi o comedie mult mai buna decat prima. De altfel, vazand partea a II-a, tind sa cred ca 21 Jump Street a fost doar incalzirea. Sau, cum se spune in seriale, a fost doar episodul pilot.

4. Veti descoperi un Channing Tatum si un Jonah Hill intr-o forma de zile mari. Cei 2 joaca, individual, foarte bine, insa se potrivesc foarte bine si in cuplu. Astept cu interes continuarea 22 Jump Street (habar n-am daca se va numi 23 Jump Street sau va avea alt nume) in primul pentru acest cuplu MINUNAT 🙂

Alaturi de Ioana, inainte de vizionarea 22 Jump Street 🙂

5. Criticii au primit filmul surprinzator de bine. Metacritic ii ofera un scor de 72, ceea ce este mult pentru o comedie. Daca este o comedie care a placut criticilor, e clar ca publicul o va adora 🙂

Aici alaturi de Paul Dutu. El era pregatit de vizionare, eu eram pregatit de … mondiale (articolul este scris fix inainte de Spania – Portugalia)

22 Jump Street este o comedie pentru adolescentul din tine. Iti va starni amintiri placute din facultate si iti va face, cu siguranta, ziua mai senina. Anotimpul perfect pentru a o vedea este vara, insa nu as refuza vizionarea filmului nici intr-o zi viscolita de iarna, in care as fi nevoit sa nu ies din casa.

22 Jump Street este de astazi in cinematografe, fiind adus in Romania de InterCom Film. Salutari CINEFILE tuturor! 🙂

Aici blogosfera vesela era in formula completa. In poza mai apar Gabriela si Flavius, adica fandgmustsee 🙂 Poza este facuta inainte de vizionarea 22 Jump Street, in CInema City Afi Cotroceni

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !