1 mai fara mici

Cum vi se pare un 1 mai fara mici? Vi se pare in regula? Mai ales daca vorbim despre un fan infocat al micilor. Si totusi de asta avusai io parte anul acesta.

Sa va zic pe scurt cum statu treaba. 1 mai fara mici in 3 puncte:

1. Amicii mei (pot sa le zic asa) de la Open Connect au plecat la mare, in Vama Veche. Eram cu inima indoita: sa plec, sa nu plec? Vama imi displace, dar pentru ei m-as fi dus… Intr-un final, din N motive, am preferat sa nu merg. Ma voi revedea cu ei (sa speram ca cu bine) joia viitoare.

2. Gratarele in Bucuresti au picat. X e plecat, Y face cu familia, altii n-au bani. Gratar la cineva acasa zic. Deci varianta asta picata.

3. Ramasese varianta de a merge la vreun local undeva. Putina lume disponibila. Intr-un final decid sa merg cu un amic in regie (1 mai fara mici accept, da fara bere viata e pustiu).

Primul local: p18. Stiam ca au mici buni. Logic: inchis. Intre 1 si 7 mai. Ajungem intr-un final in p20 unde halim o … TIGAIE PICANTA. La cat de buna a fost nu am mai regretat micii (Desi un mic acolo, de pofta, tot mergea).

Ma gandeam apoi: acum cat timp am mai avut parte de un 1 mai fara mici? Probabil prin 2009, cand am fost la Balcic de 1 mai. Daca ma obliga cineva sa am parte de un 1 mai fara mici cred ca ma opuneam cumva… Asa a parut totul atat de natural. Si n-am murit, sunt inca-n viata 🙂

Tot la capitolul momente de meditatie mai e si ala cu sa muncim de 1 mai. Primul meu instinct a fost sa injur pubul inchis de 1 mai. Apoi stateam sa ma gandesc mai bine: bai, dar saracii oameni care lucreaza de 1 mai? Io ma plang de un 1 mai fara mici iar altii muncesc in aceasta zi.

Iar la cat de ateu sunt mi se pare ca e mai grav sa muncesti de 1 mai si de revelion decat de Craciun ori de Paste. Serios :)) Pe bune: financiar, esti platit la fel de mult (sau de putin) daca muncesti in weekend sau daca muncesti de sarbatori. De asemenea, toate sarbatorile sunt egale conform legii.

Ultima chestie este legata de celebrii McMici (cand o sa-i testez o sa scriu pe larg despre dansii). Momentan zic doar ca ma tentase, pentru a nu ramane in istoria mea personala un 1 mai fara mici, sa trec pe la mc-ul de langa mine si sa iau o portie. Macar de pofta. Mi-a trecut tentatia, insa sigur ii voi testa saptamana viitoare cand merg in mall.

Seara s-a incheiat insa perfect: Barca a luat-o-n freza grav. As fi renuntat si la bere pentru o infrangere ca asta 🙂

Salutari MUNCITORESTI tuturor!

ps: Faza tare cand asteptam tramvaiul. Trece o masina care avea 2 stegulete: unul al Romaniei, unul al UE. Tramvaiu avea atarnate 2 steaguri ale ROmaniei. Ori pe la RATB nu sunt steaguri UE, ori vor sa arate ei cat de patrioti sunt. Oprescu asta… si ciocoi, si sovin!

7 thoughts on “1 mai fara mici

  1. +1 la persoane cu 1 mai fara mici 🙂 . Cu toate ca daca ar fi sa aleg intre 1 mai de anul trecut, cand am imbinat micii si voia buna cu programul de 8h jum de munca; si varianta de anul acesta, fara mici, as renunta la mici

  2. Eu nu am renuntat la mici de 1 mai. La servici ieri ne-am comandat mici si am halit cu totii la birou. A fost cel mai bun 1 mai 🙂

  3. Pingback: [NEW FILMS ROMÂNIA]: “4.3.2.1. Pentru un pumn de diamante” | Radu presents: The Movie-Photo Blog
  4. Pingback: [NEW FILMS INTERNATIONAL ROMÂNIA]: “4.3.2.1. Pentru un pumn de diamante” | Radu presents: The Movie-Photo Blog

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !